Facebook Pixel
ddm6_4.jpg

Hitachi maskiner

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 21. juni 2013

Hvor det tidligere har været lettest at gå i det lokale byggemarked hvis man skulle have elværktøj af den ene eller anden slags, så kan det i dag i langt de fleste tilfælde bedre betale sig at finde produktet online – det er ofte billigere, servicen er mindst lige så god som den man finder i butikkerne og leveringen er oftest med få dages forsinkelse.

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af produkter fra kendte mærker som Hitachi, ved at have et stort udvalg og lave priser kan du altså få en klar fordel ved at besøge os i jagten på præcist det værktøj du mangler – om det så måtte være en Hitachi vinkelsliber, Hitachi hækkeklipper eller et produkt derimellem.

Service og reparation af Hitachi

Det er ikke kun lave priser og hurtig levering på køb af Hitachi produkter, som du kan få hos Dorch & Danola, som noget ganske særligt tilbydes der også hjælp til reparation af Hitachi elværktøj såvel som andre mærker. Ved at have eget serviceværksted, så får kunderne altså en ekstra tryghed og en oplagt hjælp hvis uheldet måtte være ude.

Ved at kombinere salg af selve elværktøjet, med både reparation og salg af reservedele, så kan du som kunde få en samlet løsning ved en udbyder, det giver dig selvfølgelig bedre forudsætninger for at få en god oplevelse med produktet, og giver dig samtidig en ekstra grund til at handle hos Dorch & Danola.

Hvis du har et større antal elværktøj som skal repareres, så vil det være en god ide at kontakte os – vi hjælper dig gerne med reparation, men kan samtidig også tilbyde afhentning af produkterne hvis du har en større mængde. Det skal selvfølgelig også nævnes at vi har stor erfaring med reparation og service af produkter indenfor området, samt at vi er konkurrencedygtige prismæssigt. Bruger du værktøjet professionelt så klarer vi også gerne dit halvårlige sikkerhedseftersyn.

Hitachi udvalg og baggrund

Hitachi er en internationalt anerkendt producent af blandt andet forbrugerelektronik, måleudstyr og computerteknik. Firmaet stammer fra Japan og produkterne herfra har også den høje Japanske kvalitet som ikke alene er kendt i Danmark men også i resten af verdenen. Hvis man tager udgangspunkt i salgstal og medarbejdere for at få et bedre indblik i størrelsen af Hitachis forretning, så vil man se at de med en omsætning på mere end 600 milliarder og over 350.000 ansatte er et af de største firmaer i verdenen.

Hos Dorch & Danola har vi selvfølgelig ikke alle produkter i vores sortiment som Hitachi har produceret, med den enorme størrelse på deres forretning så er det ikke sandsynligt at man finder et komplet udvalg nogle steder, til gengæld så har vi nøje udvalgt de produkter vi mener der er mest interessante for vores kunder. Blandt disse produkter finder du:

 

Hitachi Vinkelsliber
Hitachi Motorsav
Hitachi Skruemaskine
Hitachi Boremaskine
Hitachi Hækkeklipper
Hitachi DS18DL
Hitachi Reservedele
 

Men derudover har vi også løbende tilføjelser i sortimentet, og hvis du har en speciel model af eksempelvis Hitachi motorsaven som du gerne vil have du ikke finder i vores sortiment, så sidder vi klar ved telefonen og kan hjælpe dig med at prøve og skaffe produktet hjem – vores høje kundeservice er et af vores kerneområder og vi går derfor meget langt for at hjælpe dig som kunde med at få fat i lige nøjagtigt det produkt du står og mangler.

Prisleje på Hitachi produkter

Selvom Hitachi har et stærkt omdømme og man derfor kunne have en tendens til at tro deres produkter ville være dyrere end mange andre, så har vi hos Dorch & Danola valgt at skabe et sortiment som passer til de forskellige kundegrupper vi har i butikken.


 

Ved at sammensætte et udvalg af eksempelvis Hitachi Vinkelsliber produkter, som har en pris der går fra omkring de 500 og op til cirka 3000 kroner, så vil der være et produkt der passer til de flestes behov. Det er meget relevant at du tænker over hvilke opgaver du skal bruge din vinkelsliber til, derved kan vi også være behjælpelige med at finde den vinkelsliber til dig som passer bedst til dit behov – det kan være svært at afgøre på forhånd hvad man helt præcist har behov for, men ofte har man en ide om hvor ofte værktøjet kommer i brug.

Som altid kan du selvfølgelig kontakte os for at høre nærmere om hvad vi mener du bør vælge, du kan både ringe os op eller sende en e-mail, vi sidder klar ved telefonerne Mandag – Fredag.

Hvis du  undrer dig over hvad førnævnte Hitachi DS18DL egentlig er, så kan vi da også lige afsløre at der er tale om både Hitachi Boremaskine og Hitachi Skruemaskine med dette produktnummer – DS18DL er således en af Hitachis mest populære serier, og med sin gode kvalitet og lave pris er den et af de mest solgte Hitachi produkter, både hos os men også generelt på markedet.

Køb Hitachi hos Dorch & Danola i dag!

Vi håber at du nu har fået bedre indblik i hvad Dorch & Danola står for, og hvordan vi kan hjælpe dig både i forbindelse med køb men også efterfølgende. Hvis du har behov for at få hjælp, så skal du selvfølgelig bare kontakte os som vi også tidligere har nævnt. Vi sidder klar og vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige værktøj til dine behov.