Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_24.png

Køb Festool hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 27. juni 2013

Er du på jagt efter kvalitetsværktøj der får den indre håndværker frem i dig? I så fald bør du kigge nærmere på Festool, der igennem mere end 80 år har leveret kvalitetsløsninger indenfor værktøj og andre systemløsninger. Siden grundlæggelsen i 1925 har Festool stræbet efter at tilfredsstille håndværkeren med løsninger, der kan lette det daglige arbejde og slid. Derfor bør du indstille sigtekornet på dette tyske kvalitetsmærke, hvis du er på udkig efter for eksempel en dyksav, overfræser eller rundsav. Det kan dog uden tvivl være svært at finde det helt rigtige tilbud der dækker dine behov, eftersom markedet logisk nok er spækket med muligheder, producenter og ikke mindst produkter. Heldigvis kan du altid stole på Festool, der gør en ære i at levere kvalitetsprodukter der kan opfylde dine personlige behov.

Find dit nye værktøj her på siden

Her hos Dorch og Danola vil vi gøre alt for, at du kan finde den indre håndværker frem og tage fat på dine mange projekter. Derfor forhandler vi et stort udvalg af værktøj, der siden vores grundlæggelse har været vejen til succes. Ét af de mange mærker vi forhandler er Festool, der blandt andet gør sig indenfor dyksave, støvsugere og rundsave – kort sagt nærmest alt hvad du måtte mangle til dine projekter.

Festool er som sagt en tysk værktøjsproducent, der siden lanceringen af kædesaven i 1925 har modtaget stor anerkendelse verden over. Derfor tæller deres produktsortiment enormt mange produkter i dag, hvorfor du blandt andet kan finde Festool overfræser, Festool dyksav samt Festool bore- og skruemaskiner her på siden. Kvalitet er et af nøgleordene hos Festool, hvilket blot gør dem til en stolt samarbejdspartner for os hos Dorch og Danola, eftersom vi også altid har haft kvalitet øverst på dagsorden. Vi kan således stå inde for alle vores produkter, hvilket i bund og grund betyder du altid får en sikker og god handel med os.

Yderligere information om Festool overfræser og dyksav

Det er ikke altid lige nemt at finde rundt i det store udvalg af værktøj, for hvad er en overfræser egentlig helt præcist? Og hvorfor skal du investere i en dyksav fremfor en almindelig sav eller en rundsav? Dette og meget mere kan du lære om ved at læse med herunder, hvor vi vil kigge nærmere på blandt andet overfræser og dyksav; naturligvis stadig med fokus på Festools kvalitetsprodukter.

Hvis vi starter med at kigge på Festool overfræser finder du mange forskellige varianter her på siden, dog vil vi først og fremmest kigge nærmere på hvad dette stykke værktøj helt grundlæggende kan hjælpe dig med. Det primære formål med en overfræser er at affase og afrunde. Herudover kan en overfræser også anvendes i forbindelse med falsning og profilering af kanter. Som sagt forhandler vi mange varianter af overfræsere, heriblandt den populære Festool Overfræser OF 1010, der er kendetegnet ved at være kraftcentret og have en enorm sejtrækningsevne.

Et helt andet område af Festools populære produktkategorier er dyksave, der primært benyttes til afkortning af indvendige døre eller hoveddøre samt tilskæring af pladematerialer eller lignende. Med en Festool dyksav får du en helt perfekt tilskæring, der ikke ses lignende med for eksempel en almindelig rundsav. Derfor anbefales det at investere i denne type dyksav, hvis du har brug for den helt perfekte tilskæring af dine plader eller døre. Her hos Dorch og Danola forhandler vi naturligvis også mange forskellige varianter af Festool dyksav, heriblandt den yderst populære TS 55, der af Festool selv er kåret til den bedste dyksav nogensinde.

Vi kan også hjælpe dig med støvsuger og rundsave fra Festool

Ikke nok med at ovenstående produkter er en fast bestanddel af sortimentet her på siden, finder du også blandt andet Festool støvsugere og rundsave. Festool støvsugere er eminente til både våd- og tørsugning, samtidig med at de er enormt fleksible. Dette gør Festool til den perfekt udbyder af støvsugere til blandt andet værksteder og byggepladser, hvor fleksibiliteten kan være afgørende for udfaldet af rengøringen.

Hvad angår Festool rundsav forhandler vi her på siden både komplette bordrundsave og Festool tilbehør til bordrundsave som fx rundsavsklinger. På denne måde kan du nemt finde hvad du lige står og mangler, uden nødvendigvis at skulle investere for meget eller for lidt. En Festool rundsav kan være nyttig for dig i forbindelse med vinkelsnit og lignende, hvor præcision er i fokus. Desuden finder du den smarte Festool bordrundsav CMS, der på bedste vis kombinerer en rundsav og dyksav, således du får begge dele i én og samme løsning – det er hvad vi kalder mere for pengene.

Få repareret dit Festool værktøj hos os

Vejen til succes opnås bedst via høj kvalitet – således kan du som sagt være sikker på udelukkende at finde kvalitetsprodukter her på siden, der med den rette behandling kan holde i mange år. Er du dog så uheldig at dit værktøj går i stykker, kan du altid få det repareret her hos Dorch og Danola, hvor vi har kort reparationstid på alle kendte værktøjsmærker. Desuden holder vi altid priserne i bund, således alle kan være med.

Det er ikke kun flytbare værktøjsprodukter vores serviceteam kan tage sig kærligt af, idet du også har mulighed for at få eftersynet og repareret dine stationære maskiner – kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan du får en aftale i stand med vores serviceværksted.