Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm4_1.png

Køb Makita værktøj og maskiner til ekstra lave priser her!

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 14. marts 2016

Ny tilbudsavis fra Dorch & Danola er på gade nu, med ekstra skarpe priser på Makita værktøj.  
Kom og gør en god handel på Makita's værktøj og maskiner hos Dorch & Danola lige nu. Kampagneavisen er sprængfyldt med ekstra gode tilbud på Makita dyksav, fugepistol, slagboremaskiner, boremaskiner, vinkelslibere og mange andre Makita maskiner. Desuden er avisen er fyldt med de sidste nyheder indenfor Makita's populære 18V serie, fx slagskruetrækker DTD152Z og rundsav HS7601 til fantastiske intropriser og et udpluk fra det velkendte Makita sortiment til attraktive kampagnepriser.

Se Dorch & Danola's kampagneavis på Makita her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i Makita kampagne avisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Makita hvis uheldet er ude.

Tilbuddende på Makita finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 01.06.2016 eller så længe lager haves.

Makita elværktøj i topkvalitet
Skal du bruge elværktøj er Dorch & Danola stedet, hvor Makita produkter i topkvalitet forhandles til rigtig gode priser. Se udvalget på webshoppen dorchdanola-netbutik.dk.


 

 

 

 

Elværktøj
Enhver håndværker er klar over, at man kommer længst med det rigtige værktøj, så hvorfor ikke købe kvalitet fra start. Hos Dorch & Danola er der et stort udbud af elværktøj i alle afskygninger og mærker. For at gøre det let og overskueligt at navigere rundt og se udvalget på hjemmesiden, er elværktøjet delt op i hensigtsmæssige kategorier og i

mærker som fx Makita, Festool, Metabo, Milwaukee. Dermed bliver det nemt og hurtigt at finde lige det stykke elværktøj, man leder efter. Alt elværktøj hos Dorch & Danola er af en rigtig god kvalitet samtidig med, at man ikke behøver at skulle af med en formue. Blandt de mange forskellige boremaskiner og skruemaskiner er der både mulighed for at bestille solo maskiner, men også komplette sæt med tilbehør. Klik ind på webshoppen og se udvalget, her finder du både elværktøj til de småting, som hist og her skal ordnes, men også værktøj til de store projekter, der kræver større og mere avanceret udstyr. I vores sortimentet finder du fx også stationære høvle, båndsave, sømpistoler, kompressorer, kædesave og meget mere. Blandt de mange forskellige mærker indenfor elværktøj, finder man eksempelvis Makita, Metabo, Milwaukee, Festool samt en del andre.

Se hele udvalget af praktisk elværktøj ved at klikke ind på Dorch & Danola's webshop, hvor du med sikkerhed finder netop dét, du står og mangler.