Facebook Pixel
ddm1_218.jpg

Knottec Wood Repair - Reparerer revner og knaster

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 17. januar 2022

Er du træt af knaster og huller i dine ellers så flotte træbrædder? Så findes der heldigvis en nem løsning, så du undgår at skulle skifte brædder eller kassere flotte stykker træ. Med Wood Repair knastfyld og produkter til træbeklædning kan du nemt og med et flot resultat give dit træ nyt liv.


Kan du godt lide at arbejde med træ? Selvom du er garvet trædrejer, er det ikke utænkeligt, at du også arbejder med træ på andre måder. Træ kan være et dyrt materiale, der tilmed også er skrøbeligt og værd at passe på. Med Knottec kan du passe på dit træ og få det til at skinne igen, selv hvis du oplever revner og knaster.

Knastfyld giver træet nyt liv

Træ er et yderst flot og populært naturmateriale, der bruges til mange projekter og pryder hjemmet i mange rum. Men træ er netop et naturmateriale, hvilket gør det mere skrøbeligt og udsat for naturligt opståede revner, knaster og andre ”fejl”. Men det behøver ikke være et problem eller en grund til at større udskiftning af dit træ.

Har du for eksempel et flot og ægte trægulv i hjemmet, du er glad for? Men har du netop opdaget et stort hul, der bliver ved med at samle skidt og støv og ikke bidrager til den smukke æstetik af træ i rummet? Så behøver du ikke bøvle med at udskifte den enkelte bræt blandt dem alle. Med knastfyld fra Knottec får du et reparationskit til alle slags træ – møbler, trapper, gulve, vinduer, døre, skåle, tallerkener, terrassebrædder og meget mere


Så nemt er det

Hvad end du er en garvet handyman, der snildt kan fikse lidt af hvert, eller du er lidt mere grøn indenfor gør-det-selv-verdenen, så kan du nemt reparere dit træ med Wood Repair. Du skal blot følge disse lette trin:

Limpistolen tændes og varmes op i 2 minutter

Vælg din foretrukne farve Knastfyld og put den i Knottec limpistolen

Fyld skaden med Knastfyld

Sæt køleklodsen på reparationen

Brug skærejernet til at fjerne overskydende knastfyld

Overfladebehandl træet så du får det ønskede udtryk

Nemmere bliver det ikke!

1. Vælg farve

2. Fyld revne/knast

3. Pres med køleblok

4. Skrab overskydende fyld væk


Træfiller mindsker træspild

Træ er en dyr råvare, og derfor er det ærgerligt, når du må kassere noget træ, fordi det har grimme ridser, revner eller knaster. Hvis du er skeptisk omkring at anlægge større træoverflader, møbler eller andet i træ i dit hus, fordi du frygter dyre udgifter ved det mere skrøbelige materiale, så har vi løsningen.

Træ er et naturmateriale. Hvis du vil gå hele vejen med rigtig, solid træ, så bliver det svært at undgå pletter og skader i træet. Medmindre du betaler i dyre domme for det. Men med muligheder for at reparere dit træ på en flot og naturlig måde, så kan du både spare penge, når du køber træ og i mange, mange år frem.

Køb billigt træ i stedet for det dyre, perfekte træ uden huller, revner og sprækker. På den måde kan du spare penge på dine nye projekter uden at gå på kompromis med udseendet.

Med Wood Repair kan du helt selv sætte dit præg på træet. Du kan vælge mellem mange forskellige farver trævoks, der giver træet et helt unikt look.