Facebook Pixel
ddm1_161.jpg

Kom til Black Friday hos Dorch & Danola - Spar penge hele fredagen!

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 3. november 2016

Black Friday hos Dorch & Danola den 25. november 2016. Black Friday har de sidste år været en stor succes og Dorch & Danola blænder derfor igen op for Black Friday, hvor priserne går helt i sort.

Black Friday er blevet en af årets nye store shoppingdag og som de forgangne år vil vi igen være klar med mange gode tilbud - henholdsvis online og i håndværkerbutikken i Odense. Til natteravnene starter vi Black Friday natten til fredag på www.dorchdanola.dk.

Vil du gerne være i god tid med julegaveindkøbene så udnyt chancen og få købt dine gaver til en særdeles fordelagtig pris. Fredag den 25. november 2016 er en oplagt mulighed for at du kan købe nyt værktøj til dig selv eller starte indkøbet på de gode julegaver til familien, da du får ekstra meget for pengene.

Vi glæder os til at se dig, til et brag af lave priser!

Bemærk - Tilbuddene gælder kun fredag den 25. november og så længe lager haves, efter først til mølle princippet. Priserne er først tilgængelig den 25. november, se hvad der er med ved at klikke på linket herunder.

Hvad er Black Friday?
Black Friday er en tradition, som blev startet i USA, og som regnes for at være indledningen til julehandlen. Black Friday falder altid dagen efter Thanksgiving (4. torsdag i november). Selvom Black Friday som et shopping-fænomen faktisk har mere end 30 år på bagen, er det først inden for de sidste par år, at vi danskere har taget begrebet til os. Black Friday bliver også på dansk kaldet for Sort Fredag og er verdens største udsalgsdag, som bliver fejret med kæmpe udsalgstilbud på mange tusinde varer.