Facebook Pixel
bnb.png

Kom til stort Black Friday-udsalg hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 19. november 2020

Den 27. november er det atter tid til, at priserne går i sort. Hos Dorch & Danola holder vi som altid et stort Black Friday-tilbud med super skarpe priser til dig. I år har vi sat mere end 900 varer ned til billige tilbudspriser, som du kan få glæde af. Og så udvider vi tilbudsperioden!

Så er det snart tid til at fejre årets største shoppedag. For nogle er det en dag, hvor de skal slæbes med konen rundt i diverse butikker. For andre er det en gylden mulighed for at få mest udbytte for pengene. Hvad end du er den ene eller den anden type, kan du få en god oplevelse ved at shoppe Black Friday-tilbud hos Dorch & Danola.

Slip for at rende rundt i butikker blandt hundredvis af mennesker og potentielle corona-smittere og shop i stedet dit nye værktøj hos Dorch & Danola. Vi fejrer Black Friday med mere end 900 nedsatte produkter på hjemmesiden. Du er altså kun få klik væk fra et godt tilbud. Og så kan du ordne det hele hjemme fra din sofa med benene slået op, en kop god kaffe i hånden og din computer, tablet eller mobil. Nemmere og billigere bliver det ikke.

Vi udvider Black Friday-konceptet

Black Friday er egentligt et amerikansk koncept, som vi i lille Danmark har taget til os for at få chancen for at spare en masse penge. Smart, ikke? Black Friday er betegnelsen for fredagen efter Thanksgiving (endnu et amerikansk fænomen), hvor butikkerne kommer med vilde tilbudspriser for at sætte gang i julehandlen.

Men i år bliver det anderledes. Grundet smittefaren for Covid-19 og de sikkerhedsrestriktioner, som regeringen har indført, vil vi gerne forhindre, at mange shoppe-glade kunder samler sig i butikken. Derfor udvider vi vores Black Friday-tilbud til et Black Weekend-tilbud!

Det betyder, at du allerede fra torsdag d. 26. november klokken 22.00 kan shoppe til Black Friday-priser på mere end 900 produkter. Og så kører tilbuddene helt til søndag d. 29. klokken 23.59.

I 2019 brugte danskerne mere end 1,94 milliarder kroner gennem dankortbetalinger på Black Friday. Selvom det lyder som et helt vanvittigt tal, så tænk lige på, hvor mange penge der så er blevet sparet.

Selvom vi udvider tilbuddet online, betyder det ikke, at du ikke er velkommen nede i butikken fredag. Vi står som altid klar til at vejlede dig i dine køb.