Facebook Pixel
ddm7.png

Makita - elværktøj i verdensklasse

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola A/S Dated: 11. juni 2015

De fleste håndværkere får et særligt glimt i øjet, når talen falder på Makita - det japanske el-værktøj der er i en klasse for sig.

Dorch & Danola har de mest gængse maskiner på hylderne og kan hurtigt skaffe de mere specielle maskiner, man kan læse mere om på webshoppen dorchdanola.dk, der viser, at priserne for kvalitet ikke er himmel-råbende forskellig fra de mere "folkelige" produkter, som gør-det-selv folkene almindeligvis sværger til. Måske burde flere af dem vende sig til Makita.

Navnet har været på banen i mere end 100 år, og i dag har Makita egenproduktion i Japan, Tyskland, Kina, USA, Canada, Brasilien, UK og filialer i endnu flere lande.
Hele produktionen foregår på Makita's egne fabrikker. Alt lige fra håndtag til maskinens hjerte - motoren, produceres i eget system.
Makita moderne produktionsteknologi og systematiseret kvalitetskontrol, der ligger over international standard, sikrer maskinerne lang levetid.

Produkprogrammet, som kan fås hos Dorch & Danola, indeholder mere end 250 forskellige elværktøjer, akku maskiner og special maskiner, der garanterer den professionelle bruger kvalitet, kapacitet og alsidighed.

Du finder Makita's sortiment af maskiner og værktøj til gode priser på dorchdanola.dk

Du finder Makita's sortiment af maskiner og værktøj til gode priser på dorchdanola.dk