Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm5_3_1.jpg

Makita værktøj og maskiner

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 21. juli 2013

Japanske Makita er med næsten 100 års erfaring indenfor branchen et af de mest velkendte mærker på værktøjsmarkedet. Erfaringen har udmøntet sig i en enorm ekspertise, hvilket har resulteret i en lind strøm af kvalitetsprodukter til deres støt voksende værktøjssortiment. Hvis du mangler en boremaskine, overfræser eller bajonetsav er der masser af gode grund til at kigge nærmere på Makita, der som sagt i mange år har stået for fremragende kvalitet. Her hos Dorch og Danola finder du da også et stort sortiment af Makita værktøj, hvilket primært skyldes den enorme interessere fra danske gør-det-selv folk. Læs meget mere om Makita og deres mange stykker værktøj herunder.

Vælg den rigtige producent første gang du handler

Hvis du ikke har tidligere har investeret i værktøj eller endnu ikke har fundet en pålidelig udbyder, kan du med god grund kaste din kærlighed på Makitas innovative og holdbare produkter. Det er en kunst at handle rigtigt første gang, idet markedet er så stort og fyldt med producenter og produkter, der gør det svært som ny indenfor faget. Makita har dog alt det fritidsarbejderen og professionelle søger, nemlig god kvalitet.

Det store varelager med placering i Tyskland gør det samtidig muligt, at få såvel traditionelle stykker værktøj som specialmaskiner – her hos Dorch og Danola beskæftiger vi os dog primært med førstnævnte.

Bag om udvalget af Makita værktøj hos Dorch og Danola

Vi forhandler enormt mange produkter fra Makita, hvilket betyder at du blandt andet kan finde din nye overfræser, boremaskine og borehammer her på siden. Vi vil herunder kigge nærmere på de forskellige produkter, således du er godt klædt på til at starte din søgning.


Først og fremmest vil vi kigge på Makita overfræser, der er et af deres specialeområder. En overfræser er ideel hvis du skal have fræset til, idet intet andet værktøj kan klare opgaven så præcist og sikkert som en overfræser. Med en Makita overfræser får du det ypperste indenfor kvalitet, hvilket sikrer dig et imponerende færdigt resultat. Desuden er sikkerheden helt i top, hvilket blandt andet understreges af et gummibelagt greb, hvorfor du ikke behøves være bekymret for at få noget i klemme. Her hos Dorch og Danola finder du flere forskellige overfræsere, blandt andet den populære RP111.


 

Bag om udvalget af Makita værktøj hos Dorch og Danola

Vi forhandler enormt mange produkter fra Makita, hvilket betyder at du blandt andet kan finde din nye overfræser, boremaskine og borehammer her på siden. Vi vil herunder kigge nærmere på de forskellige produkter, således du er godt klædt på til at starte din søgning.

Først og fremmest vil vi kigge på Makita overfræser, der er et af deres specialeområder. En overfræser er ideel hvis du skal have fræset til, idet intet andet værktøj kan klare opgaven så præcist og sikkert som en overfræser. Med en Makita overfræser får du det ypperste indenfor kvalitet, hvilket sikrer dig et imponerende færdigt resultat. Desuden er sikkerheden helt i top, hvilket blandt andet understreges af et gummibelagt greb, hvorfor du ikke behøves være bekymret for at få noget i klemme. Her hos Dorch og Danola finder du flere forskellige overfræsere, blandt andet den populære RP111.

En anden produktkategori er som sagt Makita borehammer. En borehammer er uomtvisteligt din bedste ven når du skal bore i beton, mejsle i mindre omfang eller blot bore almindelige huller. Makita borehammer er endnu et signal på den høje kvalitet denne japanske producent står for, eftersom du får alle funktionelle fordele i et sikkert og letbetjeneligt design. Dorch og Danola har et udvalg af både store og små borehamre fra Makita, således du kan få opfyldt dine behov i forbindelse med både store og små projekter i hjemmet. Størrelsen på din borehammer afhænger naturligvis af den opgave du skal have løst, hvis du er i tvivl er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Det rette værktøj er essentielt når du skal have udført opgaver i hjemmet, hvilket i særlig grad understreges af en bajonetsav, som med garanti får den indre håndværker frem i dig. Det er et luksus værktøj, der gør arbejdet både sjovere, nemmere og hurtigere. Desuden bliver kvaliteten væsentlig bedre med en kvalitets bajonetsav fra Makita, som vi forhandler mange varianter af her på siden. En Makita bajonetsav bruges til mange forskellige projekter, men er særlig nyttigt i forbindelse med nedrivning eller renovering, hvor opgaven kræver et større stykke arbejde. Som sagt bliver det dog noget nemmere med en bajonetsav, der kan klare det grove arbejde uden du lider overlast.

Find dit Makita værktøj hos Dorch og Danola

Det er ikke altid du er heldig at finde Makita tilbud, hvorfor du bør gøre dig grundige overvejelser før du bestiller et stykke værktøj. Selvom Makita er en forholdsvis billig producent af kvalitetsværktøj, er det ikke billigt, hvilket blot gør en grundig undersøgelse af markedet endnu mere essentielt. Har du bestemt dig for at det skal være Makita, kan du dog sagtens finde gode priser på værktøj der dækker dine behov.

Hvis du for eksempel ved at du udelukkende skal bruge dit nye værktøj til mindre opgaver, så bør du gå efter de mindre modeller, der er knap så dyre, men stadig klarer arbejdet på fornem vis. Omvendt bør du kigge efter større modeller, hvis du ved at du på et tidspunkt får brug for en stor maskine til at klare dit projekt.

Makita tilbud er noget vi indimellem opererer med her på siden, hvilket du med god grund kan benytte dig af, eftersom der ofte er gode penge at spare. Dog er Makita værktøj som sagt forholdsvist billigt, så hvis du ikke finder et tilbud men har brug for værktøjet nu og her, kan du sagtens investere alligevel.

Desuden tilbyder vi dig billig og hurtig reparation på vores serviceværksted, hvis dit Makita produkt skulle gå i stykker.