Facebook Pixel
Metabo kampagneavis fra Dorch & Danola

Metabo kampagneavis fra Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 26. oktober 2016

Står du og mangler nyt Metabo værktøj i høj kvalitet og til gode priser, så gør et kup på Metabo værktøj i den nye Metabo kampagneavis fra Dorch & Danola. 


I kampagneavisen finder du blandt andet Metabo's Workshop bore-/skruemaskiner med masser af tilbehør, 18V boremaskiner, vinkelslibere, kombihamre, kap-/geringssave og bordrundsav, PICK + MIX samt en masse godt Metabo tilbehør.


Se Dorch & Danola's kampagne på Metabo her!


Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Metabo hvis uheldet er ude.

Tilbuddene på Metabo elværktøj og PICK+MIX finder du også på vores webshop dorchdanola-netbutik.dk. Priserne gælder frem til 31. december 2016 eller så længe lager haves.

Stort udvalg af Metabo El-værktøj
Besøg Dorch & Danola og find et stort udvalg af Metabo bore-/skruemaskiner, vinkelslibere og save, for eksempel bordrundsav TS254 eller kap-/geringssav KGS 305 M.

Når det gælder Metabo elværktøj, er der kun få andre online forhandlere, der kan toppe dorchdanola-netbutik.dk. Det gælder både med hensyn til udvalg og priser. Dorchdanola-netbutik.dk har et imponerende sortiment af forskellige former for Metabo elværktøj og akku maskiner, som man nemt og enkelt kan bestille hjem via webshoppen. Der findes efterhånden flere online forhandlere af elektrisk værktøj, men det er de færreste, der kan konkurrere med udvalget, priserne og servicen som hos dorchdanola-netbutik.dk. Dorch & Danola's udvalg af el-værktøj til byggeri og gør-det-selv manden er delt op i flere kategorier, der gør det nemt for dig som kunde at finde frem til det værktøj, du lige står og mangler. Uanset om det er en kraftfuld borehammer eller en vinkelsliber, du skal bruge, finder du det til en favorabel pris online hos dorchdanola-netbutik.dk. Hvis du har spørgsmål til udvalget af Metabo el-værktøj, sidder vores kundeservice klar til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Metabo bore-/skruemaskiner

I det overordnede sortiment af Metabo værktøj finder du blandt andet en kategori fyldt med Metabo bore-/skruemaskiner hos dorchdanola-netbutik.dk. De mange Metabo skruemaskiner kommer i en kraftfuld kvalitet og passer til alle typer arbejdsopgaver, man kunne tænkes at skulle løse via skruer, når man bygger eller foretager reparationer i hjemmet. Det gode ved sortimentet af Metabo skruemaskiner hos dorchdanola-netbutik.dk er blandt andet, at det henvender sig til gør-det-selv folk såvel som professionelle håndværkere. Der er rig mulighed for at finde en maskine, der passer til ens evner og behov. Webshoppen byder på både større og mindre Metabo skruemaskiner til forskellige typer byggeprojekter.


Så kig ind forbi det online byggemarked dorchdanola-netbutik.dk og se nærmere på vores udvalg af Metabo el-værktøj, der blandt andet rummer et rigtigt godt sortiment af Metabo skruemaskiner i 10,8V og 18V, med batterier eller uden.


På dorchdanola-netbutik.dk kan du handle døgnet rundt – Dorch & Danola er et af de billigste online byggemarkeder!


KLIK & BYG med Dorch & Danola i dag!