Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm8.png

Metabo Power Partner tilbud hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 5. februar 2016

Ny tilbudsavis fra Dorch & Danola med gode Power Partner tilbud på Metabo elværktøj og kompressorer. 

Køb dit Metabo elværktøj og kompressor i dag, og spar en formue på de fantastiske Metabo Power Partner tilbud hos Dorch & Danola. Hvis du leder efter værktøj, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed, bør du kigge på Metabo værktøj hos dorchdanola-netbutik.dk.

Se de seneste Power Partner tilbud fra Metabo her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Se de seneste Power Partner tilbud fra Metabo her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Tilbuddene på Metabo Power Partner elværktøj og kompressorer finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 30. april 2016 eller så længe lager haves.

Du kan med fordel købe dit værktøj hos dorchdanola.dk og spare kassen. Der er altid det værktøj, man mangler. Udvalget hos Dorch & Danola er så stort, så det helt sikkert kommer til at tilfredsstille. Vælg imellem boremaskiner, befæstigelse og meget andet. Køb fra et kæmpe udvalg af Metabo produkter. Der er ingen grund til at gå på kompromis med værktøjet, når du kan købe det bedste til lavere priser på dorchdanola.dk. Hos os kan du altid finde det værktøj, som du søger efter. Der er altid masser af muligheder at vælge imellem, og du kan nemt dirigere dig rundt på webshoppen. Der er altid et stærkt udvalg tilgængeligt med på de bedste brands. Metabo er blot et af mange attraktive mærker, der findes online og i håndværkerbutikken. Hos Dorch & Danola er der alt til håndværkeren eller dig som arbejder i industrien, samt til dem der godt kan lide at gøre det selv. Metabo er lig med kvalitet, så besøg dorchdanola.dk og se nærmere på det store udvalg af kvalitetsprodukter inden for Metabo boremaskiner, vinkelslibere, slagnøgler, slagboremaskiner, kompressorer og meget mere.