Facebook Pixel
ddm7_3.jpg

Metabo værktøj og maskiner

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 17. juli 2013

Dorch og Danola tilbyder dig tysk kvalitetsværktøj fra producenten Metabo, der siden 1927 har leveret diverse værktøjsartikler til markedet. Med  udstyr fra Metabo kan du blive klædt godt på til dine små huslige projekter eller større renoveringer, hvor kvalitetsværktøj spiller en essentiel rolle. Således er Metabo din sikkerhed for kvalitet, eftersom det tyske mærke altid har haft dette som et af nøgleordene bag deres succes. Her hos Dorch og Danola finder du særdeles mange produkter og varianter af Metabo udstyr, der blandt andet inkluderer Metabo boremaskine og Metabo hækkeklipper. Herunder vil vi kigge nærmere på dele af sortimentet, således du kan komme godt fra land med dit nye værktøj.

Få dine behov opfyldt med værktøj fra Metabo
Som sagt kan det være i forbindelse med såvel små som store projekter, at du søger Metabo værktøj. De forskellige værktøjsgrupper, hvor du får flere dele i samme pakke, opfylder således dine behov på bedste vis. Uanset om det er en boremaskine, hækkeklipper eller vinkelsliber du er på jagt efter findes det her på siden, hvor vi desuden også har en særdeles fordelagtig reparationsfordel, som vi vil kigge nærmere på senere.

Metabo boremaskiner er af mange anerkendt som værende iblandt markedets førende, hvilket skyldes den avancerede men dog letbetjenelige teknologi samt holdbarheden. En Metabo boremaskine er enormt pålidelig, idet kvaliteten er helt i top og dermed sikrer dig et stykke kvalitet i mange år.

Det samme gør sig gældende for Metabo skruemaskine, der også ses som førende indenfor denne specifikke produktkategori. Her hos Dorch og Danola forhandler vi mange forskellige Metabo skruemaskiner, hvilket er din sikkerhed for at finde den model der kan opfylde dine behov, uden du behøves at investere for meget eller for lidt.

Vi forhandler også Metabo hækkeklipper og vinkelslibere

Det er ikke kun indenfor bore- og skruemaskiner at vi stolte kan præsentere Metabo produkter, således finder du også blandt andet Metabo hækkeklipper og Metabo vinkelsliber i sortimentet her på siden. Vi vil nu kigge nærmere på det generelle udvalg samt enkelte modeller indenfor disse to produktkategorier.

Metabo hækkeklipper udmærker sig også med forskellige varianter, heriblandt den yderst populære Metabo Akku Hækkeklipper. Denne model giver dig en behagelig klipning af hækken, idet klipperen er let og samtidig arbejder vibrationssvagt. Desuden slipper du for ledninger og lignende, da denne Metabo hækkeklipper er ledningsfri, hvilket giver en dejlig fleksibilitet og forhøjer din sikkerhed.

I et andet område af Metabos produktfolie finder du Metabo vinkelsliber, der også tæller flere forskellige varianter. Alle er dog udstyret med den nyeste teknologi, hvilket vil sige du blandt andet slipper for utilsigtet opstart af sliberen, afbrydende motorkul og ikke mindst mulighed for at montere ekstra håndgreb. Sidstnævnte gør at din Metabo vinkelsliber bliver fleksibel og pludselig kan bruges i stort set alle situationer, heriblandt til venstre, højre og foroven.

I et andet område af Metabos produktfolie finder du Metabo vinkelsliber, der også tæller flere forskellige varianter. Alle er dog udstyret med den nyeste teknologi, hvilket vil sige du blandt andet slipper for utilsigtet opstart af sliberen, afbrydende motorkul og ikke mindst mulighed for at montere ekstra håndgreb. Sidstnævnte gør at din Metabo vinkelsliber bliver fleksibel og pludselig kan bruges i stort set alle situationer, heriblandt til venstre, højre og foroven.

Få hurtig reparation af dine Metabo produkter hos Dorch og Danola

Dorch og Danola kan også tilbyde dig billig og hurtig reparation af dine Metabo produkter, således du ikke nødvendigvis behøves at sætte dine projekter på mere end kort stand-by, hvis dit værktøj uheldigvis går i stykker. Kvaliteten er som sagt et af nøgleordene her på siden, men derfor kan vi alligevel ikke gardere os helt imod uheld og produkter der trænger til et eftersyn eller reparation – heldigvis har det aldrig været nemmere at få det gjort end med Dorch og Danola.

Vores eget serviceværksted reparerer alle kendte værktøjsmærker, heriblandt Metabo, så kontakt os endelig hvis du har problemer med noget af dit. Som sagt forsøger vi at holde prisen og tiden i bund, således alle kan være med.

Udover ovenstående finder du også masser af reservedele til blandt andet Metabo boremaskine, Metabo vinkelsliber og Metabo hækkeklipper i værkstedet.