Facebook Pixel
Milwaukee Blitz: En uge med skarpe priser

Milwaukee Blitz: En uge med skarpe priser

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 26. april 2021

Er du professionel håndværker, eller elsker du også bare værktøj? Og går du og overvejer at investere i noget af Milwaukees professionelle kvalitetsværktøj? Så er der god grund til at holde øje med vores webshop i uge 44. Der kører vi nemlig en kampagne i samarbejde med Milwaukee med skarpe priser på udvalgte produkter, konkurrencer og fede gaver i forbindelse med køb – og jo mere du køber, jo mere får du. Kampagnen hedder Milwaukee Blitz. Læs med, og hør mere om, hvad den indebærer.


Det gælder om at være hurtig

Før vi fortæller nærmere om kampagnen og de fede gaver, som du kan få fingrene i, vil vi lige forklare, hvorfor kampagnen hedder, som den gør, og hvad det betyder for dig. Kampagnen hedder Milwaukee Blitz, fordi den ligesom et blitz er kortvarig. Den kører nemlig kun i en uge, fra den 31. oktober 2022 til og med den 6. november 2022. Det betyder, at du skal være hurtig, hvis du skal nå at gøre brug af de skarpe priser på Milwaukees kvalitetsprodukter. Og der er altså både M12™ maskiner, M18™ maskiner og masser af tilbehør til Milwaukees værktøj og maskiner med i kampagnen.

Køb mere og få mere

Vi er slet ikke færdige med gaverne endnu. Hvis du køber for 2.000 kroner (inklusiv moms), får du nemlig et Milwaukee STUD oplukkersæt med oplukker og målebånd med helt gratis. Men det bliver endnu bedre. For jo mere du køber for, jo mere får du også for i gave.


Køb for 3.000 kroner og få en Milwaukee trøje
Køb for 5.000 kroner og få et Milwaukee M18 B4 batteri eller et Milwaukee M12 B4 batteri
Køb for 7.500 kroner og få et Milwaukee M18 B5 batteri eller et Milwaukee M12 B6 batteri
Køb for 12.000 kroner og få et Milwaukee M18 HB12 batteri eller et Milwaukee M12 B5x2 batteri 

Milwaukee STUD oplukkersæt

Milwaukee M18 B4 batteri

Milwaukee M12 B2 batteri

Milwaukee M12-18 Bluetooth arbejdshøjttaler

Skal værkstedet fyldes op med Milwaukees stærke maskiner og tilbehør?


Så finder du Milwaukee Blitz kampagnen lige her. Den kører fra den 31. oktober 2022 til og med den 6. november 2022. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se varerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag d. 31. oktober


Følg også gerne med på vores Facebookside (Dorch & Danola A/S) i løbet af uge 44 for konkurrencer og meget mere.