Facebook Pixel
Nyheder fra Festool - september 2019

Nyheder fra Festool - september 2019

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 9. juli 2019

Så er der nyheder fra Festools hovedland!

De spændende nyheder inkluderer bl.a. den nye akku vinkelsliber AGC 18, diamantskæreren DSC-AGC 18, nye 50mm bits, samt mini-systaineren med gennemsigtigt låg til 50mm bits.

Alle varerne udkommer 1. september 2019, men du kan allerede nu forudbestille dem hos os. De kan dog først afsendes primo september.
Frem mod 1. september laver vi mere detaljerede opslag om hver nyhed, så følg med på sociale nyheder, i nyhedsbrevet og på bloggen.

Alt i alt bliver det en god Festool-sommer og –efterår!

Bestil dine Festool nyheder HER

Festool akku vinkelsliber AGC 18

Den nye vinkelsliber fra Festool, AGC 18, har en indkapslet motor og elektronik, hvilket giver den flere stærke fordele. Den bliver både mere robust, holdbar og fuldstændig støvresistent. EC-TEC-motoren er også kulfri, hvilket giver dig en motor, der både er stærkere og har en længere levetid, fordi den slides mindre.

AGC 18 har et trinløst regulerbart omdrejningstal, der giver dig mulighed for bedre at arbejde med mange flere typer materiale, fordi du nemmere kan tilpasse antallet af omdrejninger specifikt til det materiale, du arbejder med.

Festool har også gjort meget ud af vinkelsliberens ergonomi. Konstruktionen er lavet, så den er behagelig at have i hånden og nem at håndtere. Samtidig er der lagt vægt på en lav vibrationsværdi, så rystelserne forstyrrer dit arbejde så lidt som muligt.

Akku vinkelsliber AGC 18


Akku Diamantskærer DSC-AGC 18

Festool akku diamantskærer DSC-AGC 18

På samme måde som den nye vinkelsliber, har DSC-AGC 18 den indkapslede EC-TEC-motor, der både er kulfri, enormt støvresistent, robust, holdbar og har en længere levetid. En virkelig stærk motor, der giver en maskine, der holder i mange år.

Udover at være batteridrevet, er en nyhed ved denne model, at den har en speciel udsugningskappe, der sørger for at 95% af støvet bliver transporteret direkte hen til udsugningen. Din trofaste, tilkoblede Festool støvsuger sørger for resten. Derfor får du langt mindre arbejdsstøv, når du fx arbejder med mursten, gipsplader og andre mineralske materialer i fx indendørs husbyggeri.

Udsugningskappen er også lavet så smart, at den giver et godt udsyn til skæringsstedet, og den kan tilmed åbnes let, hvis du skal lave kantnære snit. På den måde har du et langt bedre udsyn og kan arbejde med skæringen meget præcist.


Mini-systainer T-LOC SYS-CE MINI 1 TL TRA

Den lille systainer fås kun i en begrænset omfang, har et gennemsigtigt låg og kan indeholde det helt nye bitsæt med 12 50mm lange bits til CENTROTEC-systemet.
Bitsættet kan også fås også separat som 6-bitsæt uden systainer, som 12-bitsæt til SYS T-LOC med integreret rum i låget eller separat.

Mini-systainer og 50mm bits

Bestil dine Festool nyheder HER