Facebook Pixel
ddm3_11.jpg

Opgrader din Festool støvsuger CT 26, 36 eller 48

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 22. december 2017

Festool er kommet med nye funktioner og muligheder til deres støvsugere CT 26, 36 og 48. Men bare rolig du behøver ikke at gå glip af disse nye funktion og muligheder, bare fordi du allerede har en støvsuger fra Festool. Nu kan du give din gamle støvsuger en opgradering eller et facelift.

Festool er et popurlært mærke, når det gælder industristøvsugere til håndværkere. Festool producere alt lige fra bordrundsave til akku boremaskiner og selvfølgelig også støvsugere. Festool støvsugerne CT 26, 36 og 48 har en række unikke features, som ikke ses hos andre industristøvsugermærker.
Nu har du mulighed for at opgrader din Festool støvsuger CT 26, 36 og 48, så den får alle de nye funktioner og muligheder.

Festool har støvsugere i mange størrelser og støvklasser L, M og H, som passer til alle behov og arbejdsopgaver. Du kan altid tilkøbe udstyr til Festool separat, så du kan opgradere din Festool støvsuger, hvis dine behov og arbejdsopgaver ændre sig med tiden, efter du har købt den.

Du kan lige nu opgradere din Festool støvsuger, fx med den nye SYS dock, kabelholder med klapmekanisme, Bluetooth modul og fjernbetjening eller bare en ny glat og elastisk støvsugerslange. Du kan også vælge et af de mange nye rengøringssæt til værkstedet eller byggepladsen. Det betyder, at du hele tiden kan holde din Festool støvsuger up to date i hele støvsugerens lange levetid.

Festool SYS dock T-LOC
Nyt forstærket topdæksel. Nem transport, mere orden og uendelig fleksibel. Sikker fastgørelse af SYSTAINER, SORTAINER og SYS-ToolBox på topdækslet med T-LOC.

Festool kabelholder
Ny smart kabeloprulning gør det hurtigt at rulle ledningen op. Og ledningen kan ved hjælp af den gennemtænkte klapmekanisme let tages af igen uden at skulle rulle ledningen ud.

Festool støvsugerslange D 27/32 x 3,5m
Ny glat og elastisk støvsugerslange – glat udvendig flade glider nemt hen over overflader, længere levetid og bedre sugeeffekt. CLEANTEC udsugningsadapteren låser slangen fast med en bajonetfatning.

Festool Bluetooth teknologi

Festool CLEANTEC støvsugere kan udstyres individuelt med Bluetooth modulet. De kan så betjenes med fjernbetjeningen på støvsugerslangen og starter automatisk, når Festool akku maskiner med Bluetooth batterier startes.

Festool Bluetooth Set
Eftermonteringssæt med Bluetooth modtagemodul og fjernstyring. Modtagermodulet monteres i det ledige modulstik i støvsugeren CT 26, 36 eller 48.

Festool Bluetooth fjernbetjening
Fjernbetjeningen er egnet til alle støvsugerslanger som er kombineret med Festool Bluetooth modtagemodul. Festool støvsugeren kan startes med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen (simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling). Kan monteres på alle Festool's støvsugerslanger ø 27mm og 36mm.

Festool Bluetooth batteri 18V
De nye Festool Bluetooth 18V batterier kommunikerer med Bluetooth modulet på støvsugeren og sørger for, at støvsugeren startes automatisk, når et Festool 18V akku værktøj startes.

Festool rengøringssæt

Eksisterende rengøringssæt med stål bøjning, erstattes med ny bøjning med bajonetlukning, og rengøringssætne med støvsugerslanger kommer fra januar 2018 med de nye glatte og elastiske støvsugerslanger.

Festool Standard rengøringssæt
Standard rengøringsættet indeholder basis tilbehøret. Sættet indeholder en bøjning og 3 forlængerrør til rengøringsarbejde. Et gulvmundstykke med 4 forskellige indsatser til forskellige gulvbelægninger, samt et fugemundstykke til opsugning af støv på svært tilgængelige steder.

Festool kompakt rengøringssæt
Kompakt rengøringsættet indeholder basis tilbehøret. Sættet indeholder en bøjning og 3 forlængerrør til rengøringsarbejde. 4 forskellige mundstykker til forskellige gulvbelægninger, samt et fugemundstykke til opsugning af støv på svært tilgængelige steder. Rengøringssættet leveres i en praktisk systainer.

Kundernes favorit rengøringssæt på byggepladsen!

Festool rengøringssæt til håndværkere
Kompakt håndværker rengøringsæt med støvsugerslange. Sættet indeholder en bøjning, 3 forlængerrør i rustfrit stål og to mundstykker til rengøringsarbejde. Et mundstykke til gulvbelægninger, samt et fugemundstykke til opsugning af støv på svært tilgængelige steder. Rengøringssættet leveres i en praktisk systainer.

Kundernes favorit rengøringssæt på værkstedet!