Facebook Pixel
ddm1_230.jpg

Proxxon værktøj

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 4. august 2013

Proxxon er din garanti for høj kvalitet, hvilket understreges af at producenten her er hobbyfolkets foretrukne værktøjsudbyder. Du får altså høj kvalitet til rimelige penge, hvilket tiltaler store dele af befolkningen. Desuden bruges Proxxon også af professionelle, hvilket blot understreger kvaliteten. Her hos Dorch og Danola finder du således også mange produkter fra Proxxon, der blandt andet har udmærket sig indenfor rundsave, fræsere og drejebænke. Det store udvalg sikrer, at du ikke behøves at investere hverken for meget eller for lidt, idet der er så mange varianter, at du med garanti kan finde et stykke værktøj der dækker dine behov. Desuden kan Proxxon værktøj bruges i forbindelse med såvel små som større projekter i hjemmet – kom godt fra land og få meget mere information om Proxxon værktøj herunder.

Bag om sortimentet af Proxxon værktøj

Var det noget med en drejebænk, dekupørsav eller fræser i høj kvalitet til rimelige penge? Hvis ja er du havnet i den rette kategori, idet Proxxon sikrer dig forholdsvis lave priser og høj kvalitet – en yderst sjælden kombination. I det store sortiment finder du blandt andet den populære Proxxon MF70, som vi vil kigge lidt nærmere på herunder.

Var det noget med en drejebænk, dekupørsav eller fræser i høj kvalitet til rimelige penge? Hvis ja er du havnet i den rette kategori, idet Proxxon sikrer dig forholdsvis lave priser og høj kvalitet – en yderst sjælden kombination. I det store sortiment finder du blandt andet den populære Proxxon MF70, som vi vil kigge lidt nærmere på herunder.

Proxxon MF70 er en lille men fin fræser, der er særdeles praktisk til anvendelse i forbindelse med elektronik og modelbyggeri. MF70 står for Micro Fræser og der er ingen tvivl om at denne variant er lille, især sammenlignet med mange af markedets store fræsere. Det er dog ikke ensbetydende med at Proxxon MF70 er

en dårlig løsning, tværtimod kan den hjælpe dig med dine små fræseopgaver, hvor den er i særklasse.

Proxxon udmærker sig indenfor specialiseret værktøj, der især henvender sig til de mindre opgaver, såsom modelbyggeri. Dette kendetegner også Proxxon drejebænk, som du også finder her på siden, der henvender sig til den kreative og kvalitetsbevidste modelbygger. En Proxxon drejebænk letter din arbejdsbyrde i forbindelse med modeller til dukkehuse, modeljernbaner og andet legetøjsbyggeri.

Ikke nok med ovenstående produkter er en fast del af sortimentet hos Dorch og Danola, finder du også Proxxon dekupørsave, der gør din tilskæring af modeller nemmere og hurtigere. Du finder mange varianter af Proxxon dekupørsav her på siden, alle udstyret med den nyeste teknologi, så mon ikke du kan finde en sav der passer til dine behov?

Hvis du har en kærlighed for modelbyggeri bør du bestemt overveje Proxxons produkter, der er markedets absolut bedste.

 

Sådan ligger landet med hensyn til Proxxon priser

I og med Proxxon værktøj primært henvender sig til modelbyggeren og andre mindre projekter er Proxxon priser overraskende lave, hvis man sammenligner pris og kvalitet. Sidstnævnte forhold er helt i top, hvilket som sagt også er et af nøgleordene bag vores succes. At prisen er lav kommer derfor som noget af en overraskelse, men sammenlignet med mange andre producenter er Proxxon priserne helt i bund. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at investere i dette kvalitetsmærke, der uden tvivl kan give dig mange sjove og kreative timer i værkstedet.

 

Få repareret dit Proxxon udstyr på vores serviceværksted

Selvom kvaliteten af produkterne er i top, sker der indimellem uheld med maskinerne, som gør at en reparation er påkrævet. Heldigvis kan vi her hos Dorch og Danola tilbyde dig hurtig og billig reparation, således du ikke behøves at stoppe din produktion, men derimod blot sætte den på stand-by i en kortere periode. Vi har vores eget serviceværksted, hvilket vil sige at vi kan holde priserne nede så alle kan være med.

Er du interesseret i at hører nærmere om vores serviceværksted eller Proxxon priser i forbindelse med reparation kan du altid kontakte os.