Facebook Pixel

Tilbud & nyheder på STARMIX støvsugere hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 4. februar 2016

Dorch & Danola har startet en ny kampagne på STARMIX støvsugere til byggeri og industrien. Med en STARMIX industristøvsuger ender støvpartiklerne i filtret og støvposen og ikke i lungerne.

Hos Dorch & Danola A/S finder du altid et bredt udvalg af forskellige STARMIX støvsugere til gode priser. Vi har alle de kendte mærker, det gør at du blandt andet kan finde støvsugere fra STARMIX hos Dorch & Danola. Med støvsugere fra STARMIX, kan du få suget byggestøvet effektivt væk med en godkendt L, M eller H støvsuger og så fungerer den perfekt sammen med dit elværktøj. 

Se Dorch & Danola's kampagne på STARMIX støvsuger her! 
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Se Dorch & Danola's kampagne på STARMIX støvsuger her! 
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

 

Tilbuddene på STARMIX støvsugere finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 01. april 2016 eller så længe lager haves.

 

Du finder alle typer af støvsugere hos Dorch & Danola A/S. Lige fra kombisugere som kan suge både vådt og tørt skidt op, til helt almindelige støvsugere fra anerkendte fabrikanter som fx Starmix. Alle Starmix støvsugere er desuden i en høj kvalitet, og kan klare at blive brugt hver dag på byggepladsen eller værkstedet. Langt de fleste Starmix støvsugere hos Dorch & Danola har selvfølgelig også en lang række smarte detaljer, funktioner og tilbehør, som vil gøre arbejdet nemmere for dig. Med vores store udvalg har du derfor både mulighed for, at finde en støvsuger som passer til dit behov og støvklasse. Du behøver heller ikke være bekymret for, at den er dyre end nødvendigt, da vi hos Dorch & Danola altid har lave priser og gode tilbud på Starmix støvsugere. Så klik ind forbi www.dorchdanola.dk og se det store udvalg af Starmix støvsugere.

Du finder alle typer af støvsugere hos Dorch & Danola A/S. Lige fra kombisugere som kan suge både vådt og tørt skidt op, til helt almindelige støvsugere fra anerkendte fabrikanter som fx Starmix. Alle Starmix støvsugere er desuden i en høj kvalitet, og kan klare at blive brugt hver dag på byggepladsen eller værkstedet. Langt de fleste Starmix støvsugere hos Dorch & Danola har selvfølgelig også en lang række smarte detaljer, funktioner og tilbehør, som vil gøre arbejdet nemmere for dig. Med vores store udvalg har du derfor både mulighed for, at finde en støvsuger som passer til dit behov og støvklasse. Du behøver heller ikke være bekymret for, at den er dyre end nødvendigt, da vi hos Dorch & Danola altid har lave priser og gode tilbud på Starmix støvsugere. Så klik ind forbi www.dorchdanola.dk og se det store udvalg af Starmix støvsugere.