Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

tormek-150x150_1.jpg

Tormek

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 25. august 2013

Et af de bedste eksempler på det solide håndværk, man typiske forventer fra Sverige, finder man hos Tormek. De har altid stået for produkter af den bedste kvalitet siden starten i 1973. Dette giver dem nu intet ringere end 40 års erfaring, og dette trækker de på i stor stil, hver gang et nyt produkt skal tegnes, og at de er noget ud over det sædvanlige kan blandt andet ses ved, at deres værktøj eksporteres til intet mindre end 30 lande verden over. Indtil videre har Tormek fået 13 unikke patenter, men der er mere på vej, og de har den bredeste linje af produkter, du kan finde på markedet.

Det første arbejde med et nyt Tormek design bliver lavet i hovedkvarteret i Lindesberg. Herefter bliver de produceret ved steder, der opretholder den høje kvalitet, man herfra altid kan forvente.

tormekEn fremragende Tormek vådsliber er Tormek T3. Dette er en maskine, der er lavet til den professionelle håndværk, der kræver solid kvalitet. Maskinen står for stor nøjagtighed med brugen af JIG systemet, der lader en let slibe alt fra høvljern til sakse, men den kan også let bruges i fri hånd. Med den følger læderskiven LA-145 og supergrindstenen SG-200.


En fremragende Tormek vådsliber er Tormek T3. Dette er en maskine, der er lavet til den professionelle håndværk, der kræver solid kvalitet. Maskinen står for stor nøjagtighed med brugen af JIG systemet, der lader en let slibe alt fra høvljern til sakse, men den kan også let bruges i fri hånd. Med den følger læderskiven LA-145 og supergrindstenen SG-200.

Et andet eksempel på en endnu bedre maskine er Tormek T7. Her får du et Tormek tilbud, man ikke kan sige nej til! En Tormek T7 er lavet for en, der skal bruge maskinen i stor grad. Kvaliteten er endnu højere end ved Tormek T3, da maskinen er seriens flagskib. Den kan tage et endnu større pres, hvad der lader dig få en større frihed samtidig med, at den kan holde til et meget højere niveau af brug, hvad der blandt andet kan ses ved, at du får intet mindre end syv års garanti ved købet. Maskinen er den nye standard for, hvad en vådsliber skulle kunne.