Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG tilbehør til akku og el-værktøj

AEG Tilbehør til dit værktøj

Tilbehør til dit AEG-værktøj. Her finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til dit værktøj. Når du har besluttet dig for at købe dit værktøj hos AEG, har du besluttet dig for at købe kvalitet. Dit værktøj fortjener det rette tilbehør, og du fortjener det rette udstyr. Her finder du alt fra savhoveder og styreskinner til bor-/bitssæt og batterier. Du kan også finde store og små sæt med akkuer, du kan købe bor, bits, ladere, klinger og meget mere. Fuldend din AEG-samling med det rette tilbehør.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Bajonetsavklinger til hårde skæreopgaver

Skal du skære i hårde materialer såsom mursten, sten og gasbeton. Uanset hvilken type savearbejde så finder du den helt rette bajonetsavklinge her på siden. Bajonetsavklingen er til skæring i mange forskellige materialer, hvilket gør den til en alsidig klinge. Der findes bajonetsavklinger i forskellig længder og med forskellig antal tænder på savklingen, som gør arbejdet nemt og præcist at udføre. 

Borepatroner

En borepatron anvendes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.