Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Akku-Maskiner 18V

AEG akku maskiner 18 V

AEG 18V værktøj er mange ting – du kan både få multiværktøjoverfræsere, kap/geringssave, stiksave, høvle, boremaskiner, skruemaskiner, slagboremaskiner, fugepistoler, kædesave og meget mere. Trods det store udvalg og det brede sortiment finder du med garanti altid den samme høje kvalitet, og trods alle de forskellige slags akku-maskiner du finder på siden, går det både håndteringsmæssigt og æstetisk rare design altid igen.

Enkelt maskiner og pakkeløsninger

Du kan både købe solo maskiner, der altså er en af disse 18v værktøjer, der leveres uden batteri, og du kan købe maskiner med batteri. Fordelen ved at købe en solo maskine kunne f.eks. være, at når man over tid har købt en masse 18V værktøj kan man have samlet en del 18v batterier sammen. Så kan man med fordel spare nogle penge og plads i garagen, firmabilen eller værkstedet ved at købe et soloværktøj. Udover det kan det meste af AEGs værktøj jo dele batterier, så 1 eller 2 batterier kan også være nok for nogen, hvis man arbejder i kort tid ad gangen. 

AEG akku maskiner 18 V hos Dorch & Danola

Man kan også købe akkuer frit, hvis man ændrer sin mening eller hvis det bare er et enkelt ekstra 18v batteri man mangler. Så har vi sørget for at du også kan købe større pakker, så du får både et eller flere værktøj, et eller flere batterier og en lader til. Kort sagt har vi sørget for at vores udvalg repræsenterer dine behov som forbruger, så du altid kan finde hvad du skal bruge i vores webshop.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj