Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Arbejdsbelysning, lygter og lamper

Arbejdslamper til den mørke tid

Det er vigtigt at have den rette belysning, når du skal arbejde med projekter i hjemmet og på byggepladsen. En ordentlig arbejdsbelysning er helt essentielt for, at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Du kan komme ud for at skulle udføre arbejde steder, hvor belysningen er dårlig. Så er det essentielt, at du har den rette lampe til at lyse stedet op på den rette måde.

Arbejdsbelysning fra AEG

AEGs arbejdsbelysning fås i utrolig mange former, størrelser og funktioner. Det betyder også bare at der er en lampe / lygte der dækker dine behov og dit budget – det kan vi næsten garantere. Du finder nemlig både små mobile arbejdslamper, der ligger godt i hånden og store, brede arbjedslamper der giver en bred områdebelysning med flere LED paneler. Du finder både de brede gulvlamper i store og små, ligesom du finder de håndholde i flere størrelser. Vi sælger også AEG stativ, og en inspektionslampe med en fleksibel hals til belysning og inspektion af steder der er svært tilgængelige. Du kan både få din AEG arbejdsbelysning med eller uden akkuer, altså som solo eller ikke som solo produkt.

AEGs 18V lamper og lygter er med 18 V, så du altid har de mest fleksible redskaber ved din hånd. AEG har lavet en masse kompakte og letvægts 18 volt batterier der er 100% kompatible med lamperne her på siden, som vi også sælger her i webshoppen. Du kan finde lygter med fødder, bælteclips og en masse andre smarte features der gør dette udvalg af AEG arbejdsbelysning til et rigtig godt et af slagsen. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj