Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Batterier

Batterier til dine AEG akku maskiner

Når man taler batterier indikerer volten styrken på batteriet, dermed vil det sige at jo højere volt, jo mere kraft får man. Ampere timerne fortæller om, hvor lang tid batteriet kan holde strøm, hvilket betyder at jo flere ampere, jo længere driftsstid har dit batteri. Maskinerne der har en større volt, har dermed også en større ydeevne.

AEG Batterier som tilbehør hos Dorch & Danola

Batterier fra AEG til dit værktøj – AEGs akkuer er optimeret til ekstrem beskyttelse af både dig og batteriet, og de har en ekstremt god levetid og lang holdbarhed. Alle AEGs akkuer er fyldt med smarte features som du kan læse meget mere om inde på de individuelle produkter her på siden. Du finder blandt andet batterier med funktioner som temperaturovervågning, der beskytter batteriet mod overophedning. Akkuer fra AEG er også udstyret med PRO Lithium-ion teknologi der sikrer en rigtig lang holdbarhed på batteriet, og ikke mindst en lang levetid ved brug. Der er også akkuer med individuel celleovervågning, der sikrer at alle cellerne i batteriet oplades og aflades ens og med en strømindikator, der viser præcis hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet, så du har fuld kontrol over din arbejdsgang.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.