Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bajonetsave til de krævende nedrivningsopgaver

Bajonetsave til krævende opgaver 

En bajonetsav er et utroligt praktisk værktøj til opgaver som nedrivning og overskæringer på svært tilgængelige steder. Med en bajonetsav, kan du skære i ting som vandrør, tegl, letbeton, metal, plast og ikke mindst gamle vinduesrammer, når de skal skæres fri. En bajonetsav passer perfekt til disse opgaver og kan bruges af både den professionelle håndværker, samt gør-det-selv-folket

Bajonetsave fra AEG hos Dorch & Danola

AEGs bajonetsave er nogle kraftige værktøjer der hurtigt kan skære skarpe snit i mange slags materialer. De er nemme at bruge og klingerne er nemme at skifte. AEGs værktøj er altid designet med dig i tankerne, og det betyder at deres produkter er ergonomiske og effektive. Her kan du finder hele udvalget af bajonetsave fra AEG. Du kan læse mere om de enkelte produkter ved at klikke på varen her på siden, for mere info om priser, egenskaber og levering. Det er bare én af de bajonetsave fra AEG vi har i vores udvalg her på Dorch og Danolas side dedikeret til mærket AEG. Vi har både akku bajonetsave og save med ledning. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.