Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Multiværktøj og Oscillerende maskiner

Den perfekte hjælper, når det er svært at komme til

Med en multicutter har du mulighed for at udføre rigtigt meget forskelligt arbejde. Maskinen kan bruges til at save, slibe, fræse, file og skrabe i stort ste alle slags materialer.  En multicutter kan monteres med en række forskellige tilbehør og dermed benyttes til utallige formål. En multicutter er næsten ikke til at undvære, især hvis du tit udfører små reparations- og installationsopgaver indenfor huset mure.. Dette gælder både for den professionelle håndværkere, men også for gør-det-selv folket.

AEG Multicuttere hos Dorch & Danola

AEG multiværktøj er nogle alsidige værktøjer – med et AEG multiværktøj kan du både skære, save, slibe, trimme og skrabe med det multifunktionelle hoved. Var det ikke lige multicuttere, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner eller andet tilbehør fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.