Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG SDS Plus tilbehør

SDS Plus Opsætning

SDS-Plus er en betegnelse for mejsler og bore-/mejselhamre til lettere opgaver end SDS-MAX værktøjet. SDS-Plus er velegnet til hulboring i beton, armeret beton, granit, natursten, murværk, tegl og lignende byggematerialer. Selvom SDS-MAX er til tungere nedbrydningsopgaver end SDS-Plus, er SDS-Plus stadig værktøj der kan klare mange nedbrydningsopgaver.

AEG SDS Plus maskiner hos Dorch & Danola

Borehamre / mejselhamre med SDS Plus fra AEG. Her finder du et stort udvalg nedbrydningshamre fra AEG til gode priser. SDS-Plus borehamrene er robuste og kraftige værktøjer med slagfunktion, der er perfekt egnet til mellemtunge opgaver. Vi har et udvalg af størrelser og prisklasser her på siden for at være sikker på at vi dækker dine behov.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.