Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Varmepistoler

Varmepistoler fra AEG

En varmluftpistol kan bruges til mang forskellige formål, såsom at tø vandrør op, tænde grillen, krympe ledinger, brænde maling af gamle havemøbler, fjerne vinyl og laminat samt at løsne skruer. Det er et meget alsidigt og pratisk redskab, hvor du har mange funktioner i en maskine. Desuden er en mere sundhedsvenlig løsning at anvende din varmepistol i stedet for at bruge kemiske midler til at opløse malingen.

AEG Varmeluftpistoler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et godt udvalg af varmluftpistoler fra AEG, forskellige størrelser, effekt, og forskellige prisklasser. Fælles for alle produkterne du finder på denne side, er dog, at du finder varmluftpistoler i højeste kvalitet. De har alle en stabil og effektiv varme der gør dit arbejde nemt, sikkert og hurtigt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj