Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Vinkelslibere til alsidig brug

Vinkelslibere til alsidig brug

En vinkelsliber er det ideelle værktøj, uanset om du skal polere, elibe eller skære i stærke materialer såsom metal. Vinkelsliberen bruges til tilslibning og polering af forskellige overflader. Desuden kan vinkelsliberen benyttes i stedet for rundsaven, når materialerne bliver for hårde. Indenfor vinkelslibere skelner man mellem Ø 125 mm og Ø 230 mm skiver og antallet af watt. Med en elektrisk vinkelsliber kræver det, at der er en stikkontakt i nærheden. 

Vinkelsliberens funktioner

Når du bruger en elektrisk vinkelsliber bliver det markant lettere at skære igennem sten, beton, fliser og andre hårde materialer. Desuden får du super store fordele når det handler om at slibe og polere. Dette gælder både for den professionelle håndværker som for gør-det-selv personer. Vinkelsliberen har en lang række funktioner, der skaber bedre ergonomi under brug. Vinkelsliberen kan have en vibrationsdæmpet konstruktion, justerbart støttegreb, beskyttelse mod selvstart, forskellige hastigheder og meget mere. 

AEG Vinkelslibere hos Dorch & Danola

Vinkelslibere fra AEG er alle nogle værktøjer med en høj standard for kvalitet, effektivitet og sikkerhed. Her finder du et stort udvalg af vinkelslibere der kan hjælpe dig i værkstedet eller på byggepladsen, og som du garanteret ville blive glad for at tilføje til din samling. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.