Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axcaliber - Skærende værktøj

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Båndsavklinger

Båndsavsklinger består af koldvalsede, hærdede, anløbne og slebne stålbånd i forskellig tykkelse og bredde, hvori der er udstandset tænder af forskellig form afhængig af det skærearbejde, klingen skal anvendes til. Klingens tykkelse er afhængig af og skal være i overensstemmelse med båndsavshjulets diameter. Er klingen for tyk og dermed vanskeligere at bøje, vil det medføre, at de bøjningspåvirkninger, den fortsat udsættes for ved rotationen, resulterer i sprængning af klingen. Vi fører alle størrelser på båndsavklinger til både træ og metal. 

Fræseværktøj

Fræseværktøjet er ideel til udfræsninger i dører for forskellige typer af låse, hængsler, karmoverføringer osv, der kan give et flot overfladeresultat. Fræseværktøjet kan også bruges til andre udfræsninger i træ.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.