Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axcaliber Fræsejern - Skærende værktøj

Fræsejern fra Axcaliber

Fræsejernene fra Axcaliber er produceret ved hjælp af avanceret teknologi på up-to-the-minute multiakse CNC-maskiner.

Skaftet er lavet af SAE4140 stål hærdet til Rockwell 45RC, kendt for sin hårdhed og styrke. Tipene er lavet af diamantmalet mikrograv hårdmetal. En poleret finish sikrer en holdbar, ren skærer, der er i stand til at holde en skarp kant og en tyk teflonbelægning gør det muligt for skærene at forblive fri for harpiks. Alle fræsere er fremstillet med høje forskydningsvinkler.

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.