Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Diverse tilbehør

Axminster Diverse tilbehør

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af diverse tilbehør til det forskellige værktøj, som Axminster tilbyder. Axminster tilbyder produkterne i høj kvalitet og du vil helt sikkert finde det specielle tilbehør til dit værktøj under denne kategori. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Kile Skabelon

Axminster Kileskabelon er en effektiv skabelon til at skære præcise udsnit på savbænken, så du opnår den rette skærevinkel på dit emne, når du bruger rundsaven. 

Kontakt m. NVR Afbryder

Axminster Eurokontakt m. NVR Afbryder kan bruges i Europa. Den kan bruges til at fjernstyre strømforsyningen til elværktøj som f.eks. fræsere og rundsave, når den er monteret i borde. Bare montér kontakten på bordet, tilslut din fræser eller rundsav, tænd din maskine og tilslut derefter NVR-kontakten til en almindelig stikkontakt. Nu kan du nemt kontrollere fræseren eller saven via NVR-kontakten. Du vil muligvis få behov for at finde en metode, der kan holde maskinens on-knap tændt, feks. med kabelstrips el. lign. Kontakten kan også klare at fjernstyre strømforsyningen til andre maskiner som f.eks. et udsugningsanlæg eller ventilator. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.