Axminster Håndværktøj

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Håndværktøj fra Axminster

Axminster har håndværktøj til ethvert job og til enhver applikation fra håndværk til hobby, handel og professionel træbearbejdning. Med både premium-mærker og vores eget Axminster-mærke har vi skruetvinger, skruestik, alle typer sav fra nedstrygere til båndsave og alt derimellem sammen med knive, høvle og skrabere. Her finder du også hammere, tænger, skruetrækkere, målebånd, hæfteklammere og meget mere. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori.

Nedstrygere

En nedstryger er tilpasset arbejdet med metaller. Den er ideel til save i en lang række kunststoffer, men regnes primært for en metalsav. For at en nedstryger forholdsvis let skal kunne arbejde sig igennem hårde materialer, må klingen være smal. Så skal der ikke fjernes så meget materiale i savsporet. Mens du saver, er belastningen på klingens fine tænder stor, og klingen bliver hurtigt brandvarm. Det kan ødelægge klingen på din nedstryger. 

Høvle

En høvl er et håndværktøj, der er beregnet til at trælle træspåner af med træ. En høvl består af en høvlstok, der er hovedparten af høvlen, som udgør hovedparten af konstruktionen blandt andet hornet, som er en slags greb. Bunden af høvlstokken består af en metalsål med en smal, tværgående åbning hvorfra høvljernet stikker ud. Hvor meget af høvljernet der stikker ud, kan justeres ved hjælp af en drejemekanisme på høvlstokken. Det er med andre ord længden af høvljernet, som rager ud fra sålen, der afgør, hvor meget træ der høvles af et givent stykke træ.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre