Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Opbevaring

Opbevaring fra Axminster

Værktøjer, der opbevares tilfældigt eller uden pleje, bliver let beskadiget og vil ikke vare meget længe. De fortjener bedre behandling ved opbevaring i en af vores værktøjsruller, kasser, tasker eller skabe. Opbevaring af dine værktøjer skaber også overblik og overkuelighed på dit værksted eller arbejdsplads. Små dele eller genstande er ofte mere besværlige at opbevare end større ting. Der findes forskellige mulige måder, men vores udvalg af dedikerede skabe og etuier gør overblik meget lettere.

Opbevaringsprodukter hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af opbevaringsprodukter fra Axminster, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige opbevaringsprodukter til forskellige typer værktøjer fra Axminster. Var det ikke lige en opbevaringsprodukter, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre produkter fra Axminster. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.