Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Slibeværktøj til den perfekte finish

Slibeværktøj

Slibning er en af de vigtigste opgaver i træværkets butik, uanset om det udføres i hånden eller maskinen. Vi har et omfattende udvalg af udstyr, enten til hobby, handel eller professionelt værksted. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af slibværktøjer fra Axminster. På denne side kan du blandet andet finde båndslibere, bænkslibere, spindeludsere og meget andet. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Båndslibere

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til træ, hvor fibrene jo også er i en retning. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Bænkslibere

En bænksliber er en alletiders slibemaskine og er helt uundværlig, hvis du har brug for at slibe på et materiale. En bænksliber anvendes oftest til at slibe knive, økser, stemmejen, sakse eller andet værktøj, der altid skal stå knivskapt for at fungere optimalt. Blnksliberen kan også anvendes til at fjerne gamle rester af lak og maling, for at få dit materiale  helt skarpt eller kan den polerer materialet, så det bliver glat og blank. En bænksliber kan monteres på en arbejdsbænk og den sliber med en lille slibesten, der løbende kan skiftes efter behov. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.