Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Spændeværktøjer til fastholdelse af emner

Spændeværktøjer fra Axminster

Axminster Trade Clamps-serien inkluderer tvinger til brug i træarbejde, teknik og fabrikation eller svejsning. Vi er i stand til at tilbyde tvinger af top kvalitet, som alle er egnede til handelsbrug. Med betænksom design og konstruktion af fremragende materialer repræsenterer de enestående værdi. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af spændeværktøjer, der fremstilles i høj kvalitet. 

Tvinger

En skruetvinge er et værktøj, der er i stand til at fastholde to emner sammen, hvilket gøres ved at rotere et håndtag placeret i forlængelse af et gevind. En skruetvinge kan bruges i de situationer, hvor du skal holde noget fast eller lime noget sammen.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.