Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Udsugningsmaskiner - skab et rent arbejdsmiljø

Udsugning fra Axminster

Støv og fliser af enhver art, hvad enten det er på værkstedet eller på stedet, er en fare og sundhedsfarlig. Vores omfattende sortiment af støvafsugere betyder, at det er lettere at holde denne trussel under kontrol. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af spånsugere fra Axminster. Vi tilbyder disse produkter, der er fremstillet i høj kvalitet og som skaber et rent arbejdsmiljø på din arbejdsplads. I denne kategori finder du blandt andet spånsugere til både træ og metal, luftfiltre og meget mere. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de produkter, du kan finde på denne side.

Spånsugere til træopsug

Spånsugere er ofte undervurderet i forhold til arbejde med træ. Dog er det en klar fordel at anskaffe sig en spånsuger, da den kan mindske risikoen for sundhedsproblemer på grund af støv fra træet. Derudover kan den spånsuger effektivisere din maskine, da den ikke længere vil være fyldt med støv. 

Luftfiltre

For at bekæmpe luftbårne støv kan luftfiltre i det omgivende værksted stå stille i baggrunden. Disse vil fange disse meget fine støvpartikler. De er velegnet til montering på loft eller væg eller endda bare 'stå alene', omgivende luftfiltre forbedrer værkstedets miljø meget.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.