Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Borup Kemi

Borup Kemi

Borup Kemi er en af landets førende producenter, når det kommer til produktion af husholdningsmidler til både private og erhverv. De mange forskellige produkter fra Borup Kemi kan bruges til lidt af hvert. 

Når du er i gang med et gør det selv-projekt eller bare en grundig rengøring, vil produkterne fra Borup Kemi være oplagte hjælpere.

Det store danske selskab har mange års erfaring - faktisk har de over 100 år på bagen. Borup Kemi blev nemlig grundlagt tilbage i 1908. I starten opkøbte de gamle klude og rensede flasker, og det var faktisk først i løbet af 1960’erne, at de begyndte at producere forskellige materialer til at komme i flaskerne.

Siden dengang er der kommet mange forskellige produkter i udvalget fra Borup Kemi. Faktisk anslår de selv, at der i et gennemsnitligt dansk hjem i gennemsnit står tre af deres produkter.

Solid dansk kvalitet

Borup Kemi står for solid dansk kvalitet. De producerer også primært produkter til det danske marked, hvor de også har varemærkerne Rodalon og Centurio. Derfor vil du også lægge mærke til, at produkterne fra Borup Kemi er direkte målrettet din hverdag. Dette ses både i forhold til de materialer, som produkterne kan bruges på, men også i forhold til den høje kvalitet, som lever op til alle de krav, de danske myndigheder stiller.

Så når du vælger rensebenzin, shellac politur eller et andet produkt fra Borup Kemi, kan du altid være sikker på, at kvaliteten er helt i top. De holder i lang tid og er ikke skadelige for dine omgivelser.

Samtidig er produkterne super nemme at gå til og bruge, og mange af dem kender du sikkert til i forvejen. Men selv dem, som du ikke kender i forvejen, er også ganske nemme at gå til. Der vil nemlig altid være en helt tydelig vejledning i, hvordan du bedst bruger produktet.

Produkterne fra Borup Kemi hjælper dig gennem hele arbejdsforløbet

Hvis du har haft gang i gør det selv-projekter før, ved du sikkert godt, hvor mange forskellige produkter man kan få brug for i løbet af processen. Tit skal man have fat i flere forskellige produkter fra flere forskellige firmaer.

Med produkterne fra Borup Kemi er du dog dækket ind gennem hele arbejdsforløbet. Det gør det hele lidt nemmere, da du så kender producenten og ved, hvad du kan forvente af produkterne.

Acetone, mørtelsprit og mange andre produkter fra Borup Kemi

Her hos Dorch & Danola finder du altid et bredt udvalg af produkter fra Borup Kemi. Uanset om du er på jagt efter acetone, mørtelsprit eller noget helt tredje fra Borup Kemi, kan du finde det her.

Uanset om du skal male, afrense eller vedligeholde, hjælper produkterne fra Borup Kemi dig på vej mod det bedst mulige resultat.

Tit vil du hurtigt kunne aflæse ud fra produktets navn, hvad det skal bruges til. Men er du i tvivl om, hvad det enkelte produkt bruges til, eller hvilket produkt du bør bruge til gør det selv- eller rengørings-projektet derhjemme, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Levering lige til døren

Når du handler hos Dorch & Danola, sørger vi for levering lige til døren, så du kan komme i gang med dit projekt hurtigst muligt. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover de mange fantastiske produkter fra Borup Kemi har vi også mange andre produkter af høj kvalitet. Mangler du eksempelvis lidt grej til værktøjskassen, har vi et stort udvalg af både akku-værktøj og håndværktøj. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.