Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Bejdser til farvning af træ

Bejdser til farvning af træ

Bejdser fra Chestnut er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre, og på grund af dette hæver de heller ikke kornet på det træ, de påføres. Spritbejdse Farver er fuldt blandbare, så du kan fremstille praktisk talt enhver farve, du kan tænke på, hvilket giver dig fuld mulighed for at være så kreativ som du ønsker. Farverne blandes også efter påføring, så du kan blandes fra en farve til en anden. Påføres med klud, børste, mundsprøjte eller sprøjtepistol Produkter er baseret på opløsningsmiddel, så udvis forsigtighed, meget brandfarlig. Farverne er blandbare og kan fortyndes.

Bejdser til farvning af træ hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til farvning af træ af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine bejdser i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj eller vores andre bejdser, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.