Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut olie og voks til overfladebehandling af træ

Chestnut - overfladebehandling til træ

Efterbehandling er en vitgig og undetiden overset del af oprettelsen af et fantastisk stykke træ. God efterbehandling forbedrer en vare og viser det på sit bedste; dårlig efterbehandling vil forringe udseendet og kan ødelægge en ellers fantastisk genstand. Efterbehandlingen skal være hurtig, og at den skal være let. Selvom efterbehandling kræver tid og tålmodighed, skal de anvendte produkter være lette at bruge, hurtigt tørre hvor det er muligt og bør gøre arbejdet første gang.

Chestnut olier og voks hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine olier, voks, lak og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.