Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Buffing poler system

Buffing poler system til efterbehandling

Hvis du er seriøs omkring din efterbehandling, hvilkte du bør være - eller hvis du vil have en god genvej til en fantastisk finish, er Buffing Wheel System noget for dig. Det er let at bruge, det giver en god glans til næsten ethvert passende stykke træ og kan også bruges til at bringe en slibet finish tilbage til livet. Alle dele af kittet fås individuelt, ideelt når du har brug for udskiftning, eller hoveddelene samles i et sæt, hvorpå andet tilbehør kan tilføjes senere.

Buffing poler system hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til efterbehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sin bufing poler system i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.