Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Forberedelsesmaterialer til dit træemne

Forberedelsesmateriale til dine emner

Det er umuligt at overdrive vigtigheden af ​​forberedelse, når det kommer til at få en god finish. Det er vigtigt at sikre, at dit træ er glat, rent og tørt for at opnå det bedst mulige resultat. Her kan du benytte slibemidlerne, der findes i denne kategori, heriblandt NyWeb for en ekstraordinær glat finish med mulighed for vådslibning samt på alle disse. Det er desuden vigtigt at vælge den rigtige applikationsmetode. Sikkerhedskluden er uvurderlig på drejebænken og giver en jævn belægning uden problemer. Skumbørster er uundværlige til påføring af akryl, men de fungerer også fremragende med andre finish.

Chestnut forberedelsesmateriale hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til forberedning af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine klude, børster, slibematerialer og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.