Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Lak til overfladebehandling

Chestnut Lak til overfladebehandling

Generelt er lak slidstærkt, hurtigt tørrende og er designet til at give en hård, langvarig finish til ethvert stykke træ, de påføres. Vi har to typer lak, vandbaseret og cellulosebaseret, hver med lidt forskellige egenskaber. 

Melaminlakker

Vores Melaminlakker er opløsningsmiddelbaseret og har derfor meget hurtig tørring, som sker indenfor 30 sek. Derefter kureres det kemisk for at opnå maksimal hårdhed. Det er ideelt til mindre genstande eller med omhu og lidt udtynding kan også bruges på større områder. Påføres med klud, børste eller spray, det kommer også i en letanvendelig aerosol.

Akryllakker

Vores akryllakker findes i to typer.
Først er "børstning" -versionen, som også kan anvendes med klud eller spray. Når den er våd, en mælkeagtig væske, tørrer den hurtigt til en klar belægning og tørrer på fem minutter. Det er ideelt til store eller små områder. 

Vi har også aerosolakryllakker i glans og satin, let at påføreog tørrer i løbet af 5 minutter. Vi bruger forskellige (ikke-børstelige) harpikser i aerosolerne, som giver en meget slidstærk finish.

Endelig har vi Ebonising Lacquer, en sort pigmenteret version af akryl satinlakker, designet til at efterligne udseendet af ibenholt uden at udslette træets korn under det.

Chestnut lakker hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine lakker og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.