Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Opløsningsmidler til fortynding

Opløsningsmidler fra Chestnut

Et opløsningsmiddel er den væske, der sættes til et materiale for at gøre det mere viskose - tyndere, som det er mere almindeligt beskrevet. Det er derfor vigtigt at bruge det rigtige opløsningsmiddel eller tyndere til det produkt, du vil fortynde. Der findes to opløsningsmidler Chestnut sortiment, Cellulose Fortyndere til Cellulose Sanding Sealer og Melamin Lacquer, og Spirit Thinners til shellacbaserede produkter og Spirit Stain.

Chestnut opløsningsmidler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af opløsningsmidler fra Chestnut til fortynding. Chestnut tilbyder sine opløsningsmidler i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.