Køb Festool stiksave og isoleringssave hos Dorch & Danola

Filter

16 vare(r)

pr. side

Højkvalitets stiksave til både industribrug og gør-det-selv-folk

Hos Dorch & Danola, forhandler vi mange forskellige typer værktøj. Vi har både produkter til industribrug, til den garvede gør-det-selv person, samt produkter der egner sig godt til begge dele. Vi forstår os på kvalitet, hvorfor vores sortiment udelukkende består af værktøj fra nogle af markedets bedste forhandlere. Herunder kan du se et udvalg af vores stiksave og akku stiksave af mærket Festool, herunder modellerne CARVEX og TRION. Generelt er Festool værktøj, i særdeleshed save og stiksave, kendt af mange håndværkere og private gør-det-selv folk. Dette skyldes blandt andet den høje gennemtrækskraft og særdeles ubesværede kurvehåndtering.

Festool akku stiksav CARVEX PSC 420 EB 561746
Denne akku stiksav er let og handy at have med at gøre. Den er udstyret med en energibesparende EC-TEC motor, der gør maskinen hurtig. Denne stiksav gør dit arbejde lettere end nogensinde før, ikke mindst på grund af de mange forskellige egenskaber og kvaliteter. Blandt andet sikrer savens 3-punkts savklingeføring fremragende kurveegenskaber. Maskinens ergonomiske design er yderligere med til at forbedre brugeroplevelsen.

Maskiner som denne anvendes ofte til savning af cirkler og rundinger, udskæringer til for eksempel vask og kogeplader, samt afkortning af arbejdsemner.

Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus 561587
Dette er en billigere, men ikke desto mindre velfungerende, alternativ til ovenstående akku stiksav. Den er udviklet med henblik på at samle så mange gode kvaliteter fra de andre save, Festool har præsenteret markedet for gennem de seneste år. Festool forstår på sin vis at revolutionere markedet med værktøj af ekstremt høj kvalitet.

Festool stiksav TRION PS 300 EQ-Plus 561445
Denne stiksav egner sig godt til mange forskellige savningsopgaver. Den er udviklet med henblik på at bevare sin levetid i længere tid end andre stiksave på markedet. Produktet lover flossefri snit og er nem at anvende, også når der skal skiftes savklinge. Med en høj ekstraordinært høj skæreeffekt, er en maskine som denne praktisk talt uundværlig for enhver håndværker, og egner sig også godt til industribrug.

Læs mere
Læs mindre