Makita hækkeklipper og kantklippere

Filter

Makita er mærket, når du vil have en hækkeklipper eller kantklipper, der bare virker år efter år. Du kender Makita fra de professionelle, der kender den høje kvalitet – og her er de til dig også:

17 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge en Makita hækkeklipper

Makita er japansk og indbegrebet af solid japansk kvalitet og innovation. Det gælder for alt, Makita producerer, og Makita er meget mere end havemaskiner. Se et udvalg fra Makita her.

Når det gælder hækkeklippere og kantklippere, er Makita med i helt i front til både små og større behov. Derfor finder du både elektriske og benzindrevne hækkeklippere fra Makita.

Uanset model kan du stole på, at ergonomi, sikkerhed og kvalitet er så 100% Makita som det kan blive!

Hvilken model skal du købe? - Makita hækkeklipper med batteri, benzin eller elektrisk

Makita har hækkeklippere til alt fra den lille have til den professionelle havemand. Lad os kort se på de 3 muligheder for drivkraft bag Makita hækkeklippere:

  • Benzindrevne hækkeklippere er de ”stærkeste”, og de er det typiske valg for professionelle, der dels ikke altid har adgang til strøm og som ofte har behov for lidt flere kræfter i hækkeklipperen. Se alle benzin-modellerne her.
  • Batteridrevne hækkeklippere er lettere vægtmæssigt end benzindrevne – og der er ingen ledning at tage hensyn til. Batteriet er aftageligt, hvorfor du kan skifte mellem 2 eller flere batterier. De betegnes ofte som akku-hækkeklippere, og vi har et stort udvalg af alle størrelser, som du kan se her.
  • Elektriske hækkeklippere til lysnet. Fordelen her er, at du aldrig render tør for strøm eller benzin. Til gengæld skal du være forsigtig med ledningen – det er nemt for den uøvede at komme til at klippe den over. Du kan se alle vores elektriske hækkeklippere her.

Hvis du har brug for yderligere information om valg af hækkeklipper, har vi lavet en guide til dig her.

Du er naturligvis altid velkommen i vores store butik i Odense, ligesom du kan ringe til os på 66 15 50 40 eller skrive en mail på info@dorchdanola.dk.

Vores Makita-specialister er altid parate med et godt råd om valg af hækkeklippere, kantklippere og andet fra Makita!

Læs mere
Læs mindre