Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool systainer og sortainer - det smarte valg!

Kæmpe udvalg af systainere og sortainere fra Festool

Hos Dorch & Danola fører vi en række systainere og sortainere af super høj kvalitet fra Festool. Vores gode aftale med Festool sikrer, at vi kan sælge disse til meget konkurrencedygtige priser.

Helt tilbage til 1925 har Festool rødder, og lige siden har virksomheden produceret værktøj og tilbehør i allerhøjeste kvalitet. Festool har altid haft visioner om at udvikle praktiske produkter og systemløsninger til at lette det daglige arbejde for håndværkeren. På den måde er Festool blevet markedsleder og synonym for innovation, kompetence og for en god samarbejdspartner for rigtig mange.

Kvaliets systainer fra Festool

Når det gælder systainere og sortainere har Festool kvalitetsprodukter og et stort sortiment til de professionelle brugere. Festool systainer er udviklet med det formål at lette dit daglige arbejde. Et enestående system til opbevaring, sammenpakning og transport i ét. Festool systainer SYS MFT 500076 er den klassiske systainer, der nu også kan fungere som et lille arbejdsbord, når du er på farten. Her er arbejdsrum, så du kan have alting inden for rækkevidde og have vedvarende orden over dit værktøj. Med denne systainer fremstår du yderst professionel overfor din kunde, du sparer masser af tid, har mindre håndtering og besvær. Naturligvis kan systaineren kobles sammen med resten af Festools systainer programmet.

Også kompatibel med Festool systemet er værktøjskassen Festool SYS-Storage Box 49901. Her er overskueligt med plads til både smådele som søm, dyvler, skruer, bits, bolte og stiksaveklinger. Det gennemsigtige låg giver et hurtigt overblik. Takke være kunststofbeholderne i forskellige størrelser kan kassen indrettes til de individuelle behov.

Systainervogn - andre muligheder

En anden mulighed er en Festool systainervogn, der sikrer at du har nemt ved at transportere alt værktøj og forbrugsmaterialer med på en gang til byggepladsen. Du sparer tid og kræfter. Festool Systainer3 ToolBox SYS3 TB M 137 er en værktøjskasse med en robust konstruktion af førsteklasses plastmateriale - med en bæreevne på op til 7 kg. Denne sikrer orden og overblik.

Systainer og saortainer med T-LOC

Festool systainer er udviklet med det formål at lette arbejdet. Et enestående system til opbevaring, sammenpakning og transport i ét. De praktiske systainere T-LOC, sortainer og systainer-porte er mobile opbevaringssystemer, som kan anvendes til en lang række formål. Ikke bare alene, men også i kombination med andre Festool produkter.

Du er altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola ved spørgsmål og for at få gode råd. Det gør du lettest via [email protected] eller tlf. 66 15 50 40. Dette gælder både for Festool systainere, men også alt andet inden for værktøj.