Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bordpladeolie fra Fynske Olier

Bordpladeolie fra Fynske Olier

En bordplade i træ er både meget populær, yderst æstetisk flot for øjet og kan give dit hjem et roligt og naturligt udtryk. Men træ er også et skrøbeligt materiale, der nemt kan blive grimt, hvis det rammes af væsker, der giver uheldige pletter, hakker i træets overflade og meget mere. Derfor er det vigtigt, at du passer ekstra godt på dine overflader, der er i træ. Det kan du for eksempel gøre med en af de smarte og effektivt olier fra Fynske Olier.

Beskyt dit køkkenbord mod uønskede slidmærker

Har du et flot køkken med en smuk træbordplade, som egner sig yderst godt til at kreere lækker mad til dig selv, familien eller gæster? Men afholder du dig nogle gange fra at bruge dit køkken, så du ikke risikerer at slide unødigt på din flotte bordplade? Det er ærgerligt, at frygt for slid skal afholde dig fra at bruge dit køkken, som du lyster. Det kan du heldigvis gøre noget ved med en køkkenbordsolie fra Fynske Olier.

Med en køkkenbordsolie kan du gøre din bordoverflade både vandafvisende og mere praktisk, da den er mere beskyttet mod slid. Olien er egnet til indendørs brug og kan anvendes til grunding, opfriskning, pleje og slutbehandling. Den kan bruges til alle træbordoverflader af massivt træ og hårde træsorter.

Olien er klar, så den bevarer træets naturligt, flotte overflade, men gør den samtidig vandafvisende og slidstærk. Da olien er beregnet til køkkenborde, er den naturligvis godkendt til fødevarekontakt. Det betyder, at den også kan bruges til andre overflader af træ, der kommer i kontakt med mad, som for eksempel skærebrætter.

Dit spisebord er hjemmets hjerte

Spisebordet er ofte det, der samler de fleste familier i løbet af en travl hverdag. Det er også et stort møbel, der er med til at sætte rammen for hele rummets udtryk. Derfor er det vigtigt, at det tager sig flot ud. Især træborde er markante og gør meget for æstetikken i et rum. Men træborde er også mere modtagelige overfor spildt mad og drikke og generelt slid. Og det kan gøre overfladen grim. Med en olie til plankeborde fra Fynske Olier kan du holde dit bord flot og glansfuldt hele tiden.

Med Fynske Oliers Plankebordsolie får du en indendørs naturolie til grunding, opfriskning eller pleje af massive træoverflader. Olien giver træet en stærk overflade, der er afvisende og giver en dybdegående imprægnering og samtidig forhindrer, at træet udtørrer. Plankebordsolien giver en flot gylden, levende og naturligt varm overflade og forlænger samtidig dine træmøblers levetid.

En olie, der kan det hele

Leder du efter en alsidig olie, der kan bruges til de fleste træoverflader i hjemmet? Så er Fynske Oliers Finishing Oil et rigtig godt bud. Olien bibeholder træets naturlige glans, men beskytter samtidig træet mod slid og væsker. Den er oplagt til alle opgaver som grunding, pleje eller slutbehandling og kan bruges til alle overflader af massivt træ.

Finishing Oil kan bruges til alle træoverflader, som kræver en god, beskyttende overflade. Og så er Finishing Oil fødevaregodkendt, så den kan også anvendes til køkkenborde, skærebrætter og meget mere. Finishing Oil er altså en alsidig olie, der har mange forskellige anvendelsesmuligheder.