Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Glidemiddel til træ fra Fynske Olier

Glidemiddel til træ fra Fynske Olier

Arbejder du meget med træ på store skæremaskiner? Så har du sikkert erfaret, at grundet harpiks og andre væsker i træet kan det slide på maskinernes klinger og andre metaldele. Generelt slider det på metal, når det bliver brugt, men især træ med dets væsker og struktur kan være med til at korrodere blanke maskindele.

Få dine maskiner til at glide som en drøm

Et glidemiddel er en glimrende løsning på, hvis dine klinger og blanke maskindele er begyndt at ruste, og træet ikke længere glider så nemt igennem maskinen. Med Danoglit Glidemiddel fra Fynske Olier får du et siliconefrit glidemiddel med en tyk konsistens, der giver dine maskiner sine glatte overflader tilbage. Danoglit neutraliserer harpiks og forhindrer harpiksholdigt træ i at sætte sig fast under maskinarbejde. Det giver en glidende fremføring og lang holdbarhed af maskinen.

Danoglit Glidemiddel fungerer også udmærket som efterbehandling til kunststof eller træ, når du har lakeret, olieret, limet eller imprægneret.

...også dine maskiner der er i fødevarekontakt

Skal du bruge en olie, der kan få dine maskiner til at køre som en drøm, men som også er godkendt til fødevarekontakt? Så er Teknisk Hvid Olie fra Fynske Olier et godt bud. Olien er lugt-, farve- og smagsfri og er skabt gennem en intensiv raffineringsproces. Grundet oliens høje renhedsgrad kan den bruges til mange forskellige ting.

Teknisk Hvid Olie er en ideel smøringsolie til plane metaloverflader på maskiner, der kommer i kontakt med fødevarer. Her forhindrer den, at metaldelene på maskinen ruster. På maskiner til træarbejde kan olien forhindre, at harpiksholdigt træ klistrer sig fast under maskinarbejde.