Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Møbelolie fra Fynske Olier

Møbelolie fra Fynske Olier

Er dine træmøbler blevet kedelige at se på, og har de mistet deres ellers flotte glans? Træmøbler har en helt unik charme over sig, men træmøbler er også mere skrøbelige end møbler i andre materialer. Derfor kræver det, at du plejer dem, hvis du vil bevare det flotte look, som træmøbler kan bidrage med i hjemmet.

Med en møbelolie fra Fynske Olier kan du pleje dine træmøbler, så de bevarer deres glød og naturligt flotte overflade. Møbelolien er ideel til både grunding, opfriskning, pleje eller slutbehandling af træoverflader, der er i enten massivt- eller lamineret træ. Det gælder træsorter som eg, bøg, fyr, ahorn, løvtræ, hårde træsorter og meget mere. Med møbelolien giver du nemt dine træmøbler en ny, flot overflade, der giver en flot glans til træet.

Beskyt og forny dit træ samtidig med en god møbelolie

Med en møbelolie fra Fynske Olier kan du give dine træmøbler deres glød tilbage og samtidig beskytte dem mod fremtidigt slid. Møbelolien kan anvendes både til forbehandling af nye træmøbler eller til renovering af allerede behandlede møbler. Olien her er til indendørs anvendelse. Med en møbelolie som denne får dine træmøbler en overflade, der er vandafvisende og samtidig sørger for, at træet ikke tørrer ud.

Møbelolien er en naturolie, som giver dit træ et levende, flot og naturligt udseende. Faktisk fremhæver den træets egen struktur og viser de ting, der gør træet til et flot materiale at have i hjemmet.

Ved Fynske Olier finder du både olier til møbelbehandling med og uden voks. Du finder dunke med 1, 5 eller 25 liter møbelolie hos Dorch & Danola.

Få råd og vejledning til god møbelbehandling

Hos Dorch & Danola forhandler vi et stort udvalg af olier, der egner sig yderst godt til at behandle, beskytte og give dit træ en ny glans. Fynske Olier er vores eget mærke, og det betyder, at vi er yderst kompetente i at vejlede kunder i at vælge den rigtige olie til deres behov. Har du spørgsmål eller brug for vejledning i træolier, inden du foretager dit køb? Så sidder vores kompetente medarbejdere klar ved telefonen 66 15 50 40 eller på mail [email protected].