Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Terrasseolie fra Fynske Olier

Terrasseolie fra Fynske Olier

En træterrasse kan virkelig være med til at give din have lige den følelse af sommer og hygge, som du går efter. Men en træterrasse kan også udvikle sig til en mareridt, når træet begynder at gråne, blive ædt op af dyr eller misfarvet af solens stråler. Så er det formentlig knap så fedt at invitere venner over til en øl eller koldt glas rosé en sensommeraften, når terrassen ikke er værd at se på. Hvad end du har en helt ny terrasse, du gerne vil tage hånd om fra starten eller en terrasse, der trænger til en kærlig hånd, så kommer du langt med en terrasseolie fra Fynske Olier.

Giv din terrasse nyt liv

Hvis din terrasse er blevet kedelig og grå at se på, så er der heldigvis hjælp at hente. Med en terrasseolie fra Fynske Olier kan du give din terrasse sin glans tilbage. Olien trænger ind i træet og gør det vandafvisende. Samtidig sikrer olien, at træet forbliver tilpas fugtigt, så det ikke er ekstra udsat for at udtørre eller få revner. Med fungicider i olien er træet også ekstra beskyttet mod svampeangreb. Og så er olien meget nem at påføre. Den kræver blot, at du klargør terrassebrædderne til behandling.

Er din terrasse meget medtaget af vind og vejr? Så kræver den en grundig rens og nedslibning, før du kan påføre terrasseolien, der skal beskytte din terrasse og holde den pæn i mange år frem. Når du har slebet dit træ og renset overfladen, er det tid til at påføre olien. Du finder en grundig og nem trin-guide til, hvordan du bedst påfører olien lige her.

Beskyt din terrasse fra dag ét

Har du lige købt eller måske selv lavet en træterrasse i din have, som du glæder dig til at nyde hver sommer mange år frem? Så er det en god ide at tænke på træbehandling allerede nu. Med en træbehandling beregnet til din træterrasse kan du gøre din terrasse modstandsdygtig overfor slid og affarvning. Olien trænger ned i træet og giver en solid grundbehandling, der gør træet mere vandafvisende og modstandsdygtig overfor svampeangreb, revner, udtørring og meget mere.

Terrasseolien kan bruges til alle overflader af træ som trykimprægneret, thermotræ, bøg, fyr, gran, løvtræ og meget mere. Giv din terrasse en beskyttende overfladebehandling, der holder træet sundt og giver en flot, naturlig glød.