Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Udendørs Træolie fra Fynske Olier

Udendørs træolie fra Fynske Olier

Er dine udendørs træmøbler, -terrasse eller -hegn blevet mærket af det danske vejr, der byder på skiftende sol, regn og vind? Ubehandlede træmøbler, der længe er blevet forsømt, er ganske kedelige og trætte at se på og bidrager ikke med noget flot i haven. Det kan du heldigvis nemt lave om på med den rette overfladebehandling til træ. Her kommer Fynske Olier ind i billedet med deres udendørs træolier.

Træolie til behandling, vedligeholdelse og flot glød

Træ er et naturprodukt. Det betyder, at det bidrager med et flot og naturligt udtryk, men også at det er ekstra udsat, når det kommer i karambolage med vind og vejr. Det er der heldigvis råd for. Med Fynske Oliers Udendørs Træolie Natur kan du både behandle og vedligeholde dit træ, så det altid tager sig ud fra sin gode side. Og så virker den også til tidligere behandlede overflader.

Træolien er egent til grunding, opfriskning, pleje og slutbehandling af udvendige træoverflader og kan anvendes til alle typer træ som termotræ, eg, bøg, fyr, gran og meget mere. Med denne oliebaserede overfladebehandling fra Fynske Olier kan du bevare træets naturlige glød og samtidig beskytte dit træ i mange år frem.

Olien trænger ind i træet og beskytter træet indefra og ud. Det beskytter mod vand og får vandet til simpelt af prelle af, uden at træet udtørrer. Med fungicider sikrer olien, at træet også er beskyttet mod de mest gængse svampeangreb. Med træolien fra Fynske Olier får dit træ en slidstærk overflade, der sikrer, at dit træ forbliver sundt i mange år frem, men bevarer træets flotte, naturlige glød og struktur.

Behandling til hårdttræ

Hårdttræ er naturligt bedre egnet til at stå imod vind og vejr. Det har et højere olieindhold og er derfor bedre til at afvise fugt, svampeangreb og insekter. Men det betyder ikke, at hårdttræ er immun overfor slid og gråning. Derfor skal du beskytte dine hårdttræsoverflader. Det kan du gøre med en hårdttræsolie i natur fra Fynske Olier.

Hårdttræsolie fra Fynske Olier kan bruges til alle typer hårdttræ som teak, eg, nød, jatoba og meget mere. Olien kan både bruges til grundbehandling eller til dine træoverflader, der trænger til en renovering. Olien giver en grundig overfladebehandling, der gør overfladen vandafvisende og virker som en god imprægnering. Samtidig beskytter olien mod udtørring, revner, råd og svamp.

Med hårdttræsolie i natur fra Fynske Olier kan du beskytte dit træ effektivt mod slid og uhumsk vejr, give den en flot gylden farve samt bevare træets naturlige udseende.

Giv din terrasse nyt liv

Er du lidt tilbageholden med at invitere venner med hjem til en øl på terrassen, fordi den ser træt og slidt ud? Så er der heldigvis hjælp at hente med Fynske Olier terrasseolie. Terrasseolien kan både bruges til grundbehandling af nyt træ eller vedligeholdelse eller renovering af ældre træ, der trænger til en kærlig hånd. Den kan desuden også nemt bruges til havemøbler i træ.

Terrasseolien trænger ind i træet og giver en vandafvisende overflade. Samtidig forhindrer den, at træet udtørrer og revner, at svampeinfektioner angriber træet, og at træet får et tørt og kedeligt udseende. Olien sikrer, at dit træ er beskyttet mod slid og giver det samtidig et flot naturligt udseende og en flot gylden nuance.