Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gamma Zinken værktøj til drejning

Gamma Zinken Værktøj

Gamma Zinken har deres erfaring fra over 50 år med produktion af træbearbejdningsværktøjer, de arbejder hver dag for at levere produkter af højeste kvalitet. Gamma Zinken har produceret værktøjer til bearbejdning af træ, plast og aluminium, heriblandt drejejern, slibeudstyr og en masse andet tilbehør til drejebænke. Alle værktøjer er produceret på CNC-maskiner med de bedste råvarer for at garantere den høje kvalitet og præcision af dens artikel.

Gamma Zinken hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter fra Gamma Zinken til trædrejning. Gamma Zinken tilbyder sine produkter i høj kvalitet, så du altid er sikker på, at opnå det flotteste resultat med det rette værktøj. Under disse kategorier finder du blandt andet drejejern, slibeudstyr og en masse tilbehør til din drejebænk. Hos Gamma Zinken er deres arbejde at forbedre dit arbejde. Det gør de ved at tilbyde deres kunder godt værktøj, der gør arbejdet lidt nemmere og mere effektivt.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Gamma Zinken eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.